2010. január 04.

Készen szállított házi szennyvíztisztítók

Készen szállított házi szennyvíztisztítók

Kommunális szennyvizek tisztítására szolgálnak a cseh gyártmányú SC típusú szennyvíztisztítók. A saválló acélból készülő berendezések széles méretválasztékban és kapacitással kaphatók.

A készen szállított házi szennyvíztisztító berendezések csatornázatlan területeken lakóházak, panziók, éttermek, üzemek, intézmények részére nyújthatnak megoldást. Megfelelő építéselőkészítés után néhány óra alatt telepíthetők, illetve használatba vehetők. A könnyen elsajátítható kezelésű berendezések nem tartalmaznak mozgó alkatrészeket, így meghibásodási lehetőségük kevés.

Készen szállított házi szennyvíztisztítók

Az SC házi szennyvíztisztítók napi 0,3–15 m3 kommunális szennyvíz helyben történő, 90–98 százalékos tisztítására alkalmasak. A tisztított szennyvíz használható vécéöblítésre, dísznövények locsolására, gyökéröntözésre, vagy akár kerti tóba is engedhető.

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság É-020/2006 számú ÉME engedélyével rendelkező SC4–50 berendezéscsalád egy saválló acél tartályból és egy külső légfúvóból áll. A mechanikai szűrés és a biológiai tisztítás a tartályban kialakított külön terekben történik a beáramló levegő hajtóerejének és oxigéntartalmának felhasználásával. A külön adalékanyagot nem igénylő tisztítási folyamat szagtalan, a légfúvó berendezés hanghatása minimális, energiaigénye csekély.

Készen szállított házi szennyvíztisztítók

A biológiai reaktorként működő berendezések rendszeres figyelmet, de kevés karbantartást igényelnek: az acél szűrőkosár ürítése mellett a leülepedő szennyvíziszapból kell évente 2-3 alkalommal a fölös mennyiséget eltávolítani.

 

hírlevél-feliratkozás

épjog