2010. május 26.

Dr. Gerzson László a ZÉOSZ új elnöke

Dr. Gerzson László a ZÉOSZ új elnöke

A Zöldtetőépítők Országos Szövetsége (ZÉOSZ) 2010. május 20-i soros tisztújító közgyűlésén új vezetőséget választott. A szövetség új elnöke dr. Gezson László irányváltást nem, legfeljebb stílusváltást, a hangsúlyok áthelyezését tartja szükségesnek.

Az új elnök a ZÉOSZ hírlevelében olvasható levelében a következőket írja:

„Egy sikeresen működő, az utóbbi években sokat fejlődött szervezet vezetésére kaptam megbízást, amit nagy tisztelettel fogadtam, és legjobb tudásom szerint fogok ellátni.

Úgy érzem, a ZÉOSZ tevékenységében most nem irányváltásra, hanem a megkezdett munka folytatására van szükség.

Egy vezetőség- és elnökváltás, a személyek eltérő karakteréből adódóan mindig kisebb-nagyobb stílusváltást, a hangsúlyok áthelyeződését eredményezi. Ez várható a következő időszakban is azzal, hogy a szövetség egyre erősödő szakmaiságát és a széles alapokon nyugvó sokszínűségét lehetőleg tovább erősítsük.

Célom egy olyan, a szakma élvonalát képviselő, egyre nagyobb súlyú szakmai szervezet építése, melyben érdemes tagnak lenni a zöldtető építés valamennyi területén tevékenykedő tagtársnak.

Ehhez kérem minden tagunk tevékeny hozzájárulását!”

 

A ZÉOSZ 3 évre bizalmat kapott tisztségviselői:

Elnök: dr. Gezson László

Az elnökség további tagjai: Bellavics László, Dezsényi Péter, Gilincsek Gábor, Horváth Sándor, Szőke Andrea, Udvaros Ildikó.

A számvizsgáló bizottság tagjai: Izsák György, Kátai Tibor, Molnár Gyula

Titkár: Friedmann Ani

hírlevél-feliratkozás

épjog