2010. június 10.

Sportburkolatok bármilyen igénybevételhez

Sportburkolatok bármilyen igénybevételhez

A Conica műanyag sportburkolatai bármilyen éghajlati körülmények között megbízható és tartós megoldást nyújtanak. A kül- és beltéri sportpályákhoz, játszótéri burkolatokhoz, valamint műfüves pályák kivitelezéséhez alkalmas termékek minőségi, műszakilag és esztétikailag igényes, környezetbarát burkolatkialakításokat tesznek lehetővé.

Kültéri burkolatok

A különféle színekben készülő, esztétikus kültéri Conica-burkolatok tartósak és időjárásállók, ellenállnak az erős igénybevételeknek, szélsőséges klimatikus viszonyoknak. A burkolatok felújítási, illetve karbantartási igényei alacsonyak, így alkalmazásuk nemcsak jó műszaki, hanem gazdaságos megoldást is nyújt. A Conica volt az első cég, akinek a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) minősítőtámogató oklevelet adott – mára számos atlétikapálya készült ilyen burkolatokkal, melyeket az IAAF Class 1-es osztályúnak minősített.

 

Beltéri burkolatok

Az iskolai és a versenysportok mellett egyre nagyobb szerepet kapnak a szabadidős sporttevékenységek, és az egészségtudatosság fejlődése is növeli a többfunkciós sportcsarnokok iránti igényt. Emiatt a burkolatoknak nemcsak a normál sportolásból adódó igénybevételeknek kell megfelelnie, hanem egyéb célokra is: kerékpár, hokiütő, de akár egy kiállítás, vagy egy esti táncesemény, és a felület máris fokozott igénybevételnek van kitéve. Ezeknek a terheléseknek teljes mértékben megfelelnek a Conica burkolatok, nem is beszélve a sportcsarnokok e termékek által nyújtott igényes és esztétikus kialakíthatóságáról.

Sportburkolatok bármilyen igénybevételhez

Sportburkolatok bármilyen igénybevételhez

 

Játszótéri burkolatok

Játszóterek építésénél az elsődleges cél a balesetek és sérülések megelőzése, de emellett a színes, egyedi, fantáziadús burkolatok a gyerekek figyelmét is felkeltik, játékigényüket növelik, és kellemes környezet kialakítását teszik lehetővé. A Conica kötőanyagainak széles választékával lehetőség van előregyártott lapburkolatok készítésére, emellett helyszínen készíthető, egyedi formájú, többszínű, változatos burkolatok kialakítására is.

Sportburkolatok bármilyen igénybevételhez

 

Műfüves burkolatok

A Conica évek óta fejleszt és forgalmaz anyagokat a műfüves pályákhoz: egy- és kétkomponenses műfűragasztókat, vonalazó festékeket, illetve kötőanyagokat shockpadhoz stb.

Sportburkolatok bármilyen igénybevételhez

 

sajátjaink

sajátjaink

hírlevél-feliratkozás