2010. június 29.

Nagy teherbírású beltéri sportburkolatok

Nagy teherbírású beltéri sportburkolatok

Az Armstrong széles választékban kínál hosszú élettartamú, rugalmas és csúszásmentes linóleum sportburkolatokat, melyek rugalmasságukat és tartósságukat 4 mm vastag, homogén, lenolajat, gyantát, parafát, mészkövet is tartalmazó szerkezetüknek köszönhetik.

A gazdag színválasztékban kapható Linodur Sport, Linovation Sport és Linopro Sport Pur sportpadlók természetes megjelenésűek, parázsállók, antisztatikusak és antibakteriálisak.

 

Linodur Sport

Az Armstrong Linodur Sport burkolata elsősorban iskolai sport- és szabadidős tevékenységekhez kifejlesztett termék. A kiváló felületi tapadóképességen és a kimagasló kopásállóságon túl könnyen tisztítható, utcai cipős használatra is alkalmas Linodur Sport széles, divatos színválasztékban kapható, esztétikus, változatos kialakítást engedve a tornatermekben.

 

Nagy teherbírású beltéri sportburkolatok

 

Linovation Sport

Igazi újdonság a Linovation Sport padlóburkolat, mely kimagasló rugalmasságát a magas parafatartalomnak köszönheti. A sport- és többcélú csarnokokba szánt nagy teherbírású burkolat felülete fokozottan csúszásmentes, széles színválasztékú, tetszetős megjelenését szórt színezése tovább fokozza.

 

Nagy teherbírású beltéri sportburkolatok

 

Linopro Sport

Az Armstrong legújabb fejlesztése az innovatív felületkezeléssel készülő Linopro Sport. Rendkívüli kopás- és vegyszerállóságát a linóleum felületére permetezett, majd speciálisan, UV fénnyel „ráégetett” PUR-lakk bevonat adja, ami így beleolvad a burkolat szerkezetébe. A négyféle színben kapható sportpadló e felületkezelés révén különösen könnyen és gyorsan tisztíthatóvá válik, így a sportcsarnokoknak ritkábban és rövidebb időre kell takarítási szünetek miatt leállniuk.

 

Nagy teherbírású beltéri sportburkolatok

 

hírlevél-feliratkozás

épjog