Peri01

2010. október 08.

Nyitható medencefedések speciális igényekhez is

Nyitható medencefedések speciális igényekhez is

Az Aluprodukt Hungária Kft. saját fejlesztésű alumínium profilcsaládokkal készülő medencefedéseket kínál, melyek széles méret- és formaválasztékuk révén speciális fedési igények kielégítését, az egészen kisméretű medencék fedésétől akár húsz méteres fesztávok áthidalását is lehetővé teszik. A rendszer akár teraszfedések kialakítására is alkalmas.

A klasszikus formavilágú, alacsony, középmagas és magas típusokban kapható Classic Line medencefedések saját fejlesztésű, eloxált vagy porfestett kivitelű alumíniumprofilokkal készülnek. A profilok 50×38, 60×63, 60×85 mm-es méretűek lehetnek – a letisztult, modern megjelenést, illetve a környezethez történő harmonikusabb illeszkedést segítő keskeny profilok révén nagyobb a fedések átláthatósága. A fedéshez duplafalú, 4 mm vastag, víztiszta polikarbonát lemez szolgál, de igény esetén tömör, üvegszerű polikarbonát is beépíthető.

 

Nyitható medencefedések speciális igényekhez is Nyitható medencefedések speciális igényekhez is

 

A mobil medencefedések hosszméretüktől függően több szegmensből épülnek fel, az egyes szegmensek pedig egymástól függetlenül, a sínpálya teljes hosszúságában, mindkét irányban mozgathatók. Bizonyos típusoknál, motoros mozgatású, nagyobb fesztávú medencefedéseknél a mozgás iránya, illetve a mozgatórendszer is lehet más. Az alumíniumprofilokból épülő medencefedések kötőelemei rozsdamentes acélból készülnek, hogy a fedés élettartama magas páratartalmú, agresszív környezetben se rövidüljön.

Nyitható medencefedések speciális igényekhez is Nyitható medencefedések speciális igényekhez is

hírlevél-feliratkozás

épjog