2010. december 11.

Impozáns üveghomlokzat kimagasló hőszigeteléssel

Impozáns üveghomlokzat kimagasló hőszigeteléssel

A nagy üvegfelületek mellett keskeny látszó szélességű teherhordó szerkezetekkel készülő Thermo 50, illetve SFB 4150 függönyfalrendszer kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságait a hőhídmentes szerkezeti kialakításnak, valamint a lég- és vízzárásról gondoskodó EPDM gumitömítéseknek köszönheti.

A kitűnő statikai tulajdonságokkal bíró profilok alapkivitelben négyzet keresztmetszetűek, de rendelhetők I és T keresztmetszetű profilok is, valamint kiegészítő profilok, melyek alkalmazása tovább növeli a tervezés szabadságát. A tartószerkezetek felületkezelhetők eloxálással, szinterezéssel és dekorszinterezéssel külső és belső oldalon egyaránt.

 

Impozáns üveghomlokzat kimagasló hőszigeteléssel Impozáns üveghomlokzat kimagasló hőszigeteléssel

 

A homlokzatrendszerekhez széles választékban kaphatók külső takaróprofilok is. A hőszigetelő üvegezést erős üvegtartó elemek fogják, melyek nagyméretű, illetve háromrétegű üvegezések fogadására is alkalmasak. A Thermo 50-es rendszerhez négyféle nyitható (strukturális, félstrukturális, befelé és kifelé nyíló látszó profilos) ablak választható, az ablaktípus kiválasztása természetesen a funkció és a dizájn szempontjai szerint történhet.

 

Impozáns üveghomlokzat kimagasló hőszigeteléssel

 

Az üveghomlokzatok szellőztetése és vízelvezetése a svéd MTK-szabvány szerint kialakított.

 

Impozáns üveghomlokzat kimagasló hőszigeteléssel

 

hírlevél-feliratkozás

épjog