2011. július 01.

Íves és szűk lépcsőkre is szerelhető lépcsőlift

Íves és szűk lépcsőkre is szerelhető lépcsőlift

Keskeny sín, kompakt hajtómű, felhajtható karfák, ülés és lábtartó – ezáltal a Stannah lépcsőliftek a lehető legkevésbé zavarják a szerkezet mellett föl-le közlekedőket. A közvetlenül a lépcsőkhöz rögzítendő lift alkalmazható keskeny lépcsőkhöz, mely akár egyenes, akár bonyolult vonalvezetésű is lehet.

A keskeny, meredek, egyenes, íves lépcsőkhöz egyaránt felszerelhető Stannah lépcsőlift megbízható, könnyen kezelhető szerkezet. A lépcsőlift a lépcső külső és belső oldalán is haladhat, és könnyen képes átjutni kanyarokon, közbenső pihenőkön és fordulókon. A sín gyártása a lépcső pontos felmérése alapján történik. A kétirányú elektromos forgatási opció lehetővé teszi az ülés legbiztonságosabb pozícióba forgatását a pálya alsó és felső végén egyaránt, ami különösen szűk helyeken praktikus funkció.

 

Íves és szűk lépcsőkre is szerelhető lépcsőlift Íves és szűk lépcsőkre is szerelhető lépcsőlift

 

A lépcsőliftek felszerelése és üzembe helyezése mindössze néhány órát igényel. Mivel a Stannah lépcsőlifteket nem a falhoz, hanem közvetlenül a lépcsőkhöz kell rögzíteni, a beszerelés gyors, tiszta és egyszerű.

A Stannah lépcsőliftek akkumulátorral működnek, így áramszünet esetén is tovább üzemelnek.

Íves és szűk lépcsőkre is szerelhető lépcsőlift

hírlevél-feliratkozás

épjog