2011. szeptember 06.

Stílusos és rozsdamentes keményfa csavar nemesacélból

Stílusos és rozsdamentes keményfa csavar nemesacélból

A termikusan antikolt és csúszóréteggel ellátott felületű, előfúrást igénylő keményfa csavarok kitűnő megoldást nyújtanak nagy igénybevételnek kitett faelemek, például teraszok padlóinak korrózióálló rögzítéséhez, erkélylécek, mennyezeti deszkák felszereléséhez, trópusi fák csavarozásához stb.

A csavarok antikolt felülete harmonizál a barna színárnyalatú fákkal, de az esztétikus megjelenést a különösen kicsi (maximum 8 mm-es) csavarfej is segíti. A tökéletes illeszkedésről a csavarfej alatt lévő bordák gondoskodnak. Az A4-es nemesacélból készülő keményfa csavarok 5,5x45/50/60/70 és 80-as méretekben kaphatók.

 

Stílusos és rozsdamentes keményfa csavar nemesacélból Stílusos és rozsdamentes keményfa csavar nemesacélból

 

A trópusi keményfát – a csavarozási ellenállás csökkentésének és a fa szétforgácsolásának megakadályozása érdekében – 4 mm-es fúróval teljes hosszban elő kell fúrni. A csavarok felületén lévő csúszóréteg a csavarozási ellenállás további csökkenésére szolgál. Az antikolt színét hosszú ideig megőrző csavarfejet a mechanikai behatások okozta kopás megakadályozására be kell süllyeszteni.

 

Stílusos és rozsdamentes keményfa csavar nemesacélból

 

hírlevél-feliratkozás

épjog