2012. október 15.

A Veszprémber építi az ócsai bérlakástelepet

A Veszprémber építi az ócsai bérlakástelepet

A Veszprémber Zrt. nyerte a kivitelezésre vonatkozó komplex közbeszerzési eljárást, s így ők építhetik fel az ócsai „devizatelepet" – értesült a Pénzcentrum.hu. A munkálatok már meg is kezdődtek, 2013 márciusában pedig akár költözhetnek is az első lakók. 

A munkálatok – ahogy azt a Pénzcentrum helyszínen készült képei is tanúsítják – már meg is kezdődtek. „A munkaterületet október 5-én adták át a kivitelezőnek, amely a kivitelezést az építkezés előkészítő munkálatai után, várhatóan a jövő héten kezdi el. A vállalkozási szerződésben foglaltak szerint 150 napon belül adják át az első ütemben felépülő házakat" – mondta a hírportál érdeklődésére a lebonyolítással megbízott Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

A VeszprémBer Zrt. a közbeszerzésekről szóló törvény hatálybalépése óta, azaz 1995-től végzi a közbeszerzési eljárások teljes körű lebonyolítását. Tevékenységüket főként Veszprém megyében, illetve a környező megyék területén végzik Önkormányzatok, önkormányzati gazdasági szervezetek, iskolák, kórházak, gyógyfürdők részére. A társaság referenciái szerteágazóak - az ajkai panelprogram lebonyolításától, a zirci autóbuszpályaudvar építésén keresztül, a balatonfüredi szociális komplexum létrehozásáig a társaság számos közbeszerzési eljárást folytatott le az elmúlt 17 esztendőben, évi 50-80 darab elvégzett beruházással – írja többek között a Pénzcentrum cikke.


A Veszprémber építi az ócsai bérlakástelepet

(Kép forrása: penzcentrum.hu)

hírlevél-feliratkozás

épjog