2012. október 12.

Acélcsarnokok – a tervezéstõl a megvalósulásig

Acélcsarnokok – a tervezéstõl a megvalósulásig

A csarnokok, ipari épületek esetén is tervezõi elvárás lehet a munkát igény szerint egyszerûsítõ, modulrendszerû termékválaszték, amelynek elemei azonban a hely adottságai, a megrendelõi és tervezõi igények szerint adaptálhatóak.

Egyszerû tervezõi munka, valamint gyors és költséghatékony kivitelezés mellett dönt, aki a Frisomat csarnokai közül választja ki megbízója számára az ideális típust, majd a cég szakembereivel szoros együttmûködésben az igényekre szabja azt.

A nyolc különbözõ alaptípusú csarnok minden egyes, egyedileg fejlesztett és gyártott szerkezeti eleme könnyû; egyszerû összeszerelésük után mégis nagyon szilárd szerkezetet kapunk. Legyen szó akár egyszerû terménytároló vagy bonyolult szerkezetû kereskedelmi épület, például autószalon, üzemcsarnok stb. kivitelezésérõl, a standard elemekbõl kiindulva maximálisan az egyedi igények figyelembe vételével készülnek az acélcsarnokok, több mint 20 éve Magyarországon.

Acélcsarnokok – a tervezéstõl a megvalósulásig

A standardizált, elõregyártott elemekbõl és profilokból, a szerkezeti elemek határtalan kombinálhatóságával készülõ építmények alapanyaga horganyzott, magas minõségû acél. A hosszú élettartamot és a korrózió elleni védelmet a 275 g/m2 horganyvastagság garantálja.

A Frisomat acélcsarnokokat a rendeléstõl számítva – a választott szerkezettõl függõen – akár 6-8 hét leforgása alatt birtokba vehetik a megrendelõk.

 

A gyors kivitelezést gyors tervezés elõzheti meg

A Frisomat-csarnok gazdaságosságának kulcsa, hogy a cég az igények pontos felmérésétõl a tervezõvel való szoros együttmûködésen és a gyártáson keresztül a helyszíni építésig egy kezében tartja a feladatokat.

A cég tervezõi támogatás szolgáltatásának része – a teljes tervezési, gyártási és kivitelezési folyamat végigkísérésén túl –, hogy az adott épületre készített statikai, villámvédelmi és tûzvédelmi számításokat is elkészítteti és átadja.

Arról, hogy milyen további elõnyöket tartogat tervezõknek, kivitelezésben dolgozóknak a Frisomat-csarnokok alkalmazása, részletesen hallhat az 5 városban megrendezésre kerülõ félnapos, épületbejárással egybekötött szakmai konzultáción. http://www.buildrendezvenyek.hu/node/38

A Frisomat termékeirõl további információ: www.frisomat.hu

 (x)

hírlevél-feliratkozás

épjog