2022. október 13.

Ajtók antibakteriális HPL laminát felülettel

Ajtók antibakteriális HPL laminát felülettel

A baktériumfertőzés elleni védekezés fontos része a higiéniai szabályok betartása és környezetünk tisztántartása. Ebben nyújtanak segítséget az antibakteriális felületű Getalit ajtók. A Getalit Bacteria ultra resistant és Bacteria resistant antibakteriális felületei hatékony kiegészítő védelmet nyújtanak a káros baktériumok ellen vívott harcban: a baktériumok 99,9 százalékának elpusztulását teszik lehetővé.

Sűrűn látogatott, nagy forgalmú helyiségekben kiemelt hangsúlyt kap a kórokozók elleni védekezés, biztonság. Ebben vállalnak fontos szerepet a Getalit Bacteria ultra resistant és Bacteria resistant antibakteriális felületű ajtók. A Getalit bacteria ultra resistant antibakteriális tulajdonságát a JIS Z 2801 minősítés igazolja. A felület a higiéniai védekezés részeként elismerten hatékony a baktériumok ellen.

Ajtók antibakteriális HPL laminát felülettel

Az ezüst antibakteriális tulajdonsága évszázadok óta ismert, már a rómaiak is kihasználták ennek a nemesfémnek a „gyógyító” tulajdonságát: az ivóvíz tartósítására ezüstérméket használtak. Az ezüstrészecskék reakcióba lépnek a baktériumok bizonyos részeivel és blokkolják azok működését, ami végül az elpusztulásukhoz vezet. A gyártási folyamat során a HPL lamináthoz ezüstrészecskéket adnak, aminek eredményeként hatékony baktériumölő, nem mérgező, az emberre és a környezetre ártalmatlan felület jön létre.

Ajtók antibakteriális HPL laminát felülettel

A különböző rétegelt és préselt lapokat gyártó Westag kiváló minőségű lemezanyagokat kínál szinte minden alkalmazási területre, különösen a belsőépítészet számára. Termékek antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek: szinte minden HPL laminát termék standard kivitelben bacteria resistant, vagyis antibakteriális védelemmel van ellátva.

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

A CSOK Plusz rendelet részletei

Kérdések és válaszok a közbeszerzési szaktanácsadók névjegyzékét érintő változásokról

A Közbeszerzési Hatóság online tájékoztatót tart a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadókat érintő válozásokról

2023. november 8. napján hatályba lépett az állami építési beruházások rendjéről szóló 2023. évi LXIX. törvény

Elérhető az új e-tanúsítás: az Épületenergetikai Tanúsítványok Országos Nyilvántartása

épjog