2013. április 08.

Április 10-14.: Construma

Április 10-14.: Construma

A szakkiállításon tematikus napok várják az érdeklődőket. Április 10. a megújuló energia napja, április 11. az épületvillamosság és épületgépészet, április 12. a tetőfedők, április 13. pedig a nyílászárók napja lesz. Kiadónk is várja az érdeklődőket a szakmai napokon az A pavilon 209/C standján! 

A Construma-kiállításcsokor szervezői – partnereik és a közönség igényeit is szem előtt tartva, három év fokozatos átalakításával – most olyan átfogó rendezvényt kínálnak a szakmának és a vásárlóknak, ahol az alapoktól a gépészeten át a lakásbelső kialakításához és a kert rendezéséhez szükséges eszközökig, mindent egy helyen találhatnak meg az érdeklődők – írja a Hungexpo szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

A Budapesti Vásárközpontban 2013. április 10. és 14. között 18 ország több mint 500 kiállítója 19 ezer m2–en mutatkozik be. A hazaiak mellett Ausztria, Horvátország, Csehország, Németország, Görögország, India, Olaszország, Mongólia, Pakisztán, Lengyelország, Románia, Szlovákia, az Egyesült Királyság, Törökország, Észak-Korea, Litvánia és Szlovénia cégei állítanak ki. Ausztria, Lengyelország és Horvátország nemzeti kollektív standon jelenik meg.

Szakmai nyitás

Április 10-12-én – a szakmai napokon - zsúfolt programra számíthatnak az építőipari ágazatok képviselői és a piaci szakemberek. Az öt kiállítást összesen több mint 50 különböző témájú előadás, gyakorlati bemutató kíséri.

Tematikus napok

A koncentrált szakmaiság jegyében tematikus napok várják az érdeklődőket. Április 10. a megújuló energia napja, április 11. az épületvillamosság és épületgépészet, április 12. a tetőfedők, április 13. pedig a nyílászárók napja lesz.

Tartalmas kiállítások

A Construma és a Hungarotherm mellett az OtthonDesign a belsőépítészek, formatervezők, design szakemberek, lakberendezők szakmai fóruma jelentkezik. A Reneón – a megújuló energiák kiállításán – együtt szerepelnek majd az épületenergetika és a településenergetika kiállítói. Az Urb:icon az ingatlanpiaci és az önkormányzatok átfogó projektekben gondolkodó szakembereinek kínál lehetőségeket. A szintén újdonságnak számító Construma Kert a legújabb európai kertépítési trendeket, kertészeti eszközöket mutatja be, s ezúttal a különleges japán kertápolásból is ízelítőt ad.

A belépőjegy mindegyik kiállításra érvényes, s több kedvezményt – online jegyvásárlási lehetőséget, vasárnapi jegyet, családi jegyet – is nyújt a Hungexpo. A részletes programról és a kedvezményekről a kiállítások honlapján találhatók részletek.

Ünnepélyes megnyitó, díjazottak

A hivatalos megnyitó április 10-én, 14 órakor a Budapesti Vásárközpont „A" pavilonjának színpadán Cséfalvay Zoltán parlamenti és gazdaságstratégiáért felelős államtitkár nyitja meg, s az ünnepélyes megnyitón adják át a Construma- és a Hungarotherm-díjakat. A Construma Kert külön megnyitója április 11-én, 15.00 órakor lesz a „C" pavilonban Yamamoto Tadamicsi japán nagykövet részvételével. 

hírlevél-feliratkozás

épjog