2013. március 16.

Az elegáns válaszfalpanelek csak felső rögzítést igényelnek

Az elegáns válaszfalpanelek csak felső rögzítést igényelnek

A rugalmas téralakításra lehetőséget nyújtó Domino válaszfalrendszer egymástól független elemekből áll, melyek zárt állapotban egységes falfelületet képeznek. Az elemek a mennyezetre rögzített sínben görgők segítségével mozgathatók, anyaguktól függően átlátható vagy átláthatatlan térhatárolást adva.

A válaszfalrendszer alumíniumprofilokból, valamint igény szerint választható áttetsző vagy színezett kivitelű szimpla és dupla üvegezésből, MDF lapból, méhsejt-szerkezetű panelből stb. készülő falelemekből áll. Az egymáshoz csaphornyos rendszerrel csatlakozó függőleges alumíniumprofilok gondoskodnak az üvegezett elemek védelméről és élképzéséről. Az üveget, illetve az egyéb felületet teljesen körülveszi az alumíniumkeret, ezáltal egymástól függetlenül mozgathatók a mennyezetre rögzített sínben. A rendszer padlóprofilt, illetve padlócsatlakozást nem igényel, ami nehezítené közlekedést, vagy rontaná az esztétikai megjelenést.

Az elegáns válaszfalpanelek csak felső rögzítést igényelnek

A Domino válaszfalrendszer alkalmazható lakó- és középületekben, irodákban, tornatermekben, éttermi helyiség elválasztásához, hotelekben, de kialakíthatók belőle a bevásárlóközpontokban használatos kirakatfalak is.

hírlevél-feliratkozás

épjog