Deceuninck

 

2016. március 29.

Az építőipar és otthonteremtés hazai csúcsrendezvénye a Construma

Az építőipar és otthonteremtés hazai csúcsrendezvénye a Construma

A Construma Otthonteremtési Kiállítási Csokor ma már nemcsak Magyarország, de Közép-Kelet-Európa legnagyobb szakkiállítása is, ami idén április 6-10. között már az otthonteremtés teljes spektrumát lefedi.

A Construma, az építőipar szakkiállítása a Vásárközpont legnagyobb pavilonjában, valamint a szabad területen kap elhelyezést. Hagyományosan kiemelt témái a Frontal (nyílászárók, árnyékolástechnika), Dach-Tech (tetőfedés), Electrolight (épületvillamosság, világítástechnika), Inter-Isola (homlokzatok, szigetelés). Szintén itt kerülnek majd elhelyezésre az épületgépészeti gyártók, erősítve ezzel a különböző témák közös vonzerejét a látogatók számára. A kiállításcsokor egyik legnépszerűbb témaköre, a megújuló energia, ami ismét önálló csarnokban, a D pavilonban kap helyet a Reneo kiállítás keretében.

A csokor évről évre növekvő érdeklődést mutató része az OtthonDesign kiállítás, a lakberendezés és a design kiemelkedő fóruma, aminek 2016-ban kiemelt témája a konyha lesz, KONYHAShow elnevezéssel. A Construma Kert, a kertépítés, kerttervezés, dísznövénykultúra iránt érdeklődőket várja, valamint idén második alkalommal lesz része a csokornak a Lakásvásár, Magyarország legrégebbi lakáspiaci rendezvénye.

A Construma így az otthonteremtés teljes spektrumát lefedi már, a lakásvásárlástól az építkezésen át a lakberendezésig. A felvonultatott újdonságok, korszerű megoldások bemutatása mellett a kiállítás fontos célja, hogy az ide látogatók szakmai fejlődését, továbbképzését is biztosítsa azzal a gazdag konferenciaprogrammal, amit a kiállítás idejére szerveznek szakmai partnereink. A programok összeállítása során elsődleges szempont a szakma újdonságainak bemutatása, illetve a kamarák tagjainak a továbbképzése.

2016-ban a Magyar Építész Kamara ismét 1 továbbképzési pontot ad tagjaink a kiállítás megtekintéséért.

Az idei kiállítás otthont ad mind a Magyar Építész Kamara, mind a Magyar Mérnöki Kamara továbbképzéseinek. Több kísérőesemény témája lesz az energiahatékonyság és a megújuló energiák, mint például a Magyar Energetikai Társaság által szervezett konferenciának, vagy az Öko City bemutatónak. Különösen aktuális témája lesz a kiállításnak 2016-ban a CSOK, Családi Otthonteremtési Kedvezmény, mely egyaránt foglalkoztatja a szakmát és a végfelhasználókat is. A szakma számára a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség, valamint a Magyar Építőművészek Szövetsége szervez fórumot a témában.

Több gyakorlati bemutatót is megtekinthet az, aki kilátogat a kiállításra. Ilyen lesz például a Hogyan építs jó tetőteret? elnevezésű program az A pavilonban, vagy az ERP A hagyományos gázkészülékek betiltásának hatásai az építőipar szegmenseire című bemutató.

Részletes program: http://construma.hu/hu/konferencia-programok

Nyitvatartás:
Április 6-10. 9.00-18.00 óra (vasárnap 17.00 óráig)
Szakmai napok: április 6-8.

Bővebb információ: www.construma.hu

Szakmai látogatói és konferenciákra regisztráció: http://construma.hu/hu/online-regisztracio

Várjuk Önöket 2016. április 6-10. között! Találkozzunk a Construma kiállításon!

(X)

hírlevél-feliratkozás

épjog