2012. szeptember 30.

Az új ünnepi tetőfedő-ruhát is láthatjuk az ÉMSZ standján a BNV-n

Az új ünnepi tetőfedő-ruhát is láthatjuk az ÉMSZ standján a BNV-n

Az ÉMSZ idén először kiállítóként is részt vesz a 2012. október 3. és 7. között megrendezett BNV-n, ahol ingyenes szaktanácsadással várják mind a lakossági, mind a szakmai látogatókat az A pavilon 204/C1-es standján. 

Az Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetségének (ÉMSZ) standján mind az építeni, mind a felújítani vágyó érdeklődők kérhetik a szövetség szakértőinek segítségét szigetelési (lapostető, zöldtető, vízszigetelés, utólagos falszigetelés és homlokzati hőszigetelés), ács, tetőfedő és bádogos (fémlemez tetőfedések, díszműbádogos stb.) munkákhoz kapcsolódó témákban, valamint az épületeket érintő energetikai kérdésekben. A standon lehetőség van a szakemberek által ismert és közkedvelt ÉMSZ-kiadványok kedvezményes (50%) megvásárlására is.

Az új ünnepi tetőfedő-ruhát is láthatjuk az ÉMSZ standján a BNV-n

A szövetség magastető szekciójának tagjai által tervezett ünnepi ács- és tetőfedő-öltözet, valamint a népi iparművész által megálmodott, a ruha kiegészítőjeként szolgáló, monogrammal ellátott öv is a BNV-n mutatkozik meg elsőként a nagyközönség előtt „divatbemutató” formájában.

Az új ünnepi tetőfedő-ruhát is láthatjuk az ÉMSZ standján a BNV-n  Az új ünnepi tetőfedő-ruhát is láthatjuk az ÉMSZ standján a BNV-n

hírlevél-feliratkozás

épjog