2013. június 06.

Csatornajavítás gumitömítéses acél béléscsővel

Csatornajavítás gumitömítéses acél béléscsővel

Bármilyen típusú sérült szennyvízvezeték helyreállítható a Quick-Lock technológiával, minek során a sérült csatornaszakaszra belülről nagy nyomással, mechanikus erősítéssel acélhengert (mandzsettát) préselnek. A henger és a csatornafal között EPDM gumitömítés gondoskodik a tökéletes vízzárásról.

A Quick-Lock technológia repedések, cserepes törés, meggyengült csővezeték, vízbetörés, gyökérbenövés stb. okozta problémák megszüntetésére, vagy akár vakcsatlakozások lezárására alkalmas, illetve béléscsőrendszerek meglévő, régi csőbe való bekötésére is használható. A Quick-Lock mandzsetták elhelyezéséhez csak egy kamera, egy kompresszor és a Quick-Lock berendezés szükséges.

 

Csatornajavítás gumitömítéses acél béléscsővel

 

Mivel a vezetékek sérülései, hibái általában tektonikai mozgásokra és dinamikus közlekedési igénybevételre vezethetők vissza, a Quick-Lock fejlesztői tartósan rugalmas megoldás kialakítására törekedtek. A helyreállítás tisztán mechanikai megerősítés, mely nem igényel ragasztót, sem laminátokat vagy gyantát, így reakcióidőktől független, azonnali megoldást nyújt. A szabadalmaztatott Quick-Lock zárás segítségével a duroplasztikus tömítés biztos és tartós vízzárást eredményez.

 

Csatornajavítás gumitömítéses acél béléscsővel 

 

A Quick-Lock mandzsetták DN 150–DN 700 átmérőben, 400 mm (DN 150–DN400) és 500 mm (DN 500–DN 800) hosszúságban kaphatók. Különleges alkalmazásokhoz (különböző belső átmérőjű műanyag csövekhez, nyomás alatti csövekhez stb.) igény szerint rendelhetők.

sajátjaink

sajátjaink

hírlevél-feliratkozás