2013. október 27.

Csavarkötés nélküli kapcsolható polcos állvány

Csavarkötés nélküli kapcsolható polcos állvány

A magyar fejlesztésű és gyártású Aprod polcrendszer kis- és nagykereskedelmi üzletekben, raktárakban, csarnokokban, könyvtárakban, irodákban, irattárakban stb. galériás és gördíthető állványrendszerek kialakítására alkalmas. A széleskörű alkalmazhatóságot különböző speciális elemek és alkatrészek segítik.

A csavarkötés nélkül, egyszerűen és gyorsan telepíthető (illetve bontható és áttelepíthető) kapcsolható polcos állvány kiemelkedő stabilitása annak az ACSI találmánynak köszönhető, amely lehetővé teszi, hogy az állványzat stabilitása a terheléssel arányosan növekedjék. A kapcsolható polcos állványok és a hozzájuk kifejlesztett speciális elemek igény szerint, a RAL-skála tetszőleges színeiben készülhetnek, így esztétikus megjelenésükkel nemcsak raktárak, hanem könyvtárak, irattárak, kamrák, garázsok és műhelyek bepolcozására is alkalmasak. Az Aprod polcok könnyített változatban (kisebb teherbírással) is kaphatók.

Csavarkötés nélküli kapcsolható polcos állvány Csavarkötés nélküli kapcsolható polcos állvány

A termékcsalád tagjai között az egymezős polctól a hosszúfesztávú polcon át a galériás és gördíthető állványrendszerig számos elem megtalálható, ami lehetővé teszi a megbízói igények rugalmas követését.

Az állványelemek hidegen hengerelt minőségi acélból, hidegalakítással, festett vagy horganyzott kivitelben készülnek. Műanyag bevonatú felületvédelmük a legkorszerűbb beégetéssel, robotporszórásos technológiával történik, ami garantálja az egyenletes kiváló minőséget, korrózióvédelmet, és az esztétikus megjelenést. Az állványmezők sarokmerevségéről speciális kapcsolófejek gondoskodnak, lehetővé téve ezzel a kétoldali akadálymentes betárolás lehetőségét.

Csavarkötés nélküli kapcsolható polcos állvány

Az állványok polconkénti terhelhetősége megoszló terhelés mellett, a polcok méretétől függően 140–200 kg/polc.

hírlevél-feliratkozás

épjog