Deceuninck

 

2016. március 18.

Digitális átTÉRés Konferencia – több mint e-közmű

Digitális átTÉRés Konferencia – több mint e-közmű

Kevés információja van az üzemeltetett hálózat állapotáról, értékéről? Nem tud hatékonyan költséget tervezni, üzemeltetetni? Nap mint nap papírtérképek és redundáns nyilvántartások között kutakodik? Rengeteg idő megy el az adatok begyűjtésével?

Nem gondolja, hogy inkább az adatok elemzésével, lekérdezések megfogalmazásával és kimutatások készítésével kellene foglalkozni, amelyek növelik munkája hatékonyságát? Tudta, hogy a törvényi kötelezettségből eredő adatszolgáltatásokat már akár gombnyomásra is kinyerheti egy modern műszaki nyilvántartó rendszerből?

Jöjjön el a Digitális Áttérés Konferenciára és megmutatjuk, hogy mindez lehet egyszerű és költséghatékony. A tervezéstől a kivitelezésen át az üzemeltetésig teljes életciklust lefedő adatérték-növelő, döntéstámogató megoldásokkal találkozhat.

Időpont: 2016. április 7. csütörtök

Helyszín: Budapest, Sugár Mozi (1148 Budapest, Örs vezér tere 24., Sugár Üzletközpont, II. emelet)

Regisztráció: A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztráljon most!

 

Program

9:00 Regisztráció

9:30 Megnyitó, köszöntő – Voloncs György vezérigazgató, Varinex Zrt.

9:45 Digitális Áttérés az infrastruktúra kezelésben – Baranyi Péter GIS üzletág igazgató és Cservenák Róbert GIS rendszermérnök, Varinex Zrt.

10:15 E-közmű koncepció és jövőkép – Cservenák Róbert GIS rendszermérnök, Varinex Zrt.

10:30 „A geometriához nem vezet királyi út”Digitális Áttérés a gyakorlatban  Digitális szakági – helyszínrajzok készítésének negyedszázados tapasztalatai – Holéczy Ernő, Pannon Geodézia Kft., az MMK Geodéziai és Geoinformatikai tagozatának elnöke és Holéczyné Kajtár Dóra, Pannon Geodézia Kft.

11:00 Kávészünet

11:40 Veolia műszaki távhő rendszer bevezetése a gyakorlatban – Kovács Attila távhő szakág vezető, Veolia Energia Magyarország Zrt. és Prágai Nikolett távhő adminisztrátor, Érdhő Kft. a Veolia csoport tagja

12:10 Komplex városüzemeltetés és városirányítás térinformatikai alapokon – Seres Péter térinformatikus, Veszprémi Polgármesteri Hivatal, Nyilvántartó csoport és Leimeiszterné Takács Mariann csoportvezető, Veszprémi Polgármesteri Hivatal, Nyilvántartó csoport

12:40 A közműtervezési és vízépítési feladatok korszerű támogatása – Kiss Károly rendszermérnök, építőipari alkalmazások, Varinex Zrt.

13:10 Kerekasztal beszélgetés – Kérdezzen az előadóktól!

13:30 Ebéd

A konferencia az egységes elektronikus közműnyilvántartásra és az ehhez kapcsolódó e-közmű adatszolgáltatási kötelezettségekre is megoldást mutat be a vezetékes közműszolgáltatók – elsősorban a távhő ellátó és vízi közmű cégek, vezetékes hírközlés szektor, illetve az önkormányzatok, városüzemeltetők – számára.

Rendezvényünkön – az e-közmű adatszolgáltatási kötelezettségen túl – látni fogja, hogy milyen további lehetőségeket és üzleti előnyöket rejt magában, ha a geodéziai felmérést és a közműtervezést is már a téradatbázis építés és a teljes infrastruktúra életciklus kezelés szemléletében kezeli.

Fontos tudnia, hogy a meglévő adataiban rejlő értékeket még jobban kihasználhatja, hiszen a műszaki nyilvántartás térinformatikai adatait a vállalat más területei felé is hatékonyan tudja megosztani, ezzel is segítve a műszaki, gazdasági és a felsővezetői döntéstámogatást.

A konferenciával kapcsolatban felmerülő kérdése, kérése esetén szívesen állunk rendelkezésére:

Németh-Molnár Éva, tel: +36 30 639 1698, nemethmolnar@varinex.hu

Megtisztelő megjelenésére feltétlenül számítunk!

Cservenák Róbert GIS rendszermérnök
Kiss Károly rendszermérnök, építőmérnöki alkalmazások
Baranyi Péter GIS üzletág igazgató

(x)

hírlevél-feliratkozás

épjog