2018. április 17.

Egyedülálló profilrendszer az Inoutictól: Elegante – alumínium hatású PVC ablak

Egyedülálló profilrendszer az Inoutictól: Elegante – alumínium hatású PVC ablak

A 2018-as nürnbergi Fensterbau Frontale szakvásáron az Inoutic bemutatta legfrissebb innovációját: az Elegante méltán nevezhető a PVC ablakok új generációjának. Modern kialakítás, makulátlanul sima felület, kimagasló hőszigetelés – ez az Elegante, amely tökéletes alternatívája lehet az alumíniumablakoknak, új piaci lehetőségeket nyitva ezzel az Inoutic partnerei számára.

Az Elegante nyílászárókkal az Inoutic újragondolta a jövő ablakait. A kívülről teljes mértékben alumínium hatású rendszer belsejében valójában PVC található. Az alumínium megjelenés a süllyesztett kialakítás, a karcsú átfedés, valamint az új, szögletes üvegezési rendszer révén valósult meg. Az új profilrendszert az Inoutic termékmenedzserei az ügyfelekkel, valamint a piaci partnerekkel szoros együttműködésben fejlesztették ki. „Az Elegante bevezetésének köszönhetően a PVC ablakok még vonzóbbá válhatnak a vásárlók körében. A kimagasló hőszigetelési értékkel bíró, újrahasznosított EcoPowerCore anyagból készülő profilokkal praktikus lehetőséget kínálunk a modern, alumínium hatású nyílászárók kialakításához, környezetbarát kivitelben.” – mondta Radek Slabák, a CEE régió kereskedelmi igazgatója.

Az Elegante profilrendszer kiemelkedően jó, 0,93 W/m2K Uf-értékkel rendelkezik. A hatkamrás, 76 milliméteres beépítési mélységű nyílászáró minden elvárásnak eleget tesz: rendkívül vastag üveg beépítését is lehetővé teszi, akár 70 mm-ig, ezzel növelve a szerkezet hő- és hangszigetelését, valamint betörésvédelmét. Megfelelő kialakítással eleget tesz az RC 2 ellenállási osztály követelményeinek. Vízvetős, valamint egyenes szárnykialakítással egyaránt elérhető. Emellett az ablakgyártók a ragasztott üveg technológiát kétféle módon alkalmazhatják: az üvegtáblát nedves ragasztással, azaz kétkomponensű ragasztóval, illetve száraz ragasztással, vagyis öntapadó ragasztószalallaggal is rögzíthetik a porfilba.

Egyedülálló profilrendszer az Inoutictól: Elegante – alumínium hatású PVC ablak

Az Elegante egyenes szárnykialakítással is elérhető

 

További előny az Inoutic partnerei számára az új, szögletes, egylábas kivitelezésű üvegléc-rendszer, mivel ezáltal könnyebben megnyerhetők a kereskedők. A rendszer az üvegléc 90 fokos vágására, illetve csatlakozására is lehetőséget nyújt, emellett a nagyon kis méretű üvegtáblák beépítése is könnyedén elvégezhető. Az üvegléchez reluxa is rögzíthető. Szintén lényeges előny az ablakgyártók számára, hogy a tok- és a szárnyprofilokhoz hagyományos acélosztályok és szabványos vasalatok egyaránt használhatók, ezáltal csökkenthetők a tárolási költségek.

Az újragondolt színválasztéknak köszönhetően további modern, divatos színekben válik elérhetővé az ablakprofil. Az Elegante az Inoutic emelő-toló ajtók, valamint az Eforte bejárati ajtók szárnyprofiljai esetében is tökéletesen funkcionál. Az új profilrendszer várhatóan 2018 őszétől válik elérhetővé a vásárlók számára.

További információ: www.inoutic.hu

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

A Közbeszerzési Hatóság online tájékoztatót tart a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadókat érintő válozásokról

2023. november 8. napján hatályba lépett az állami építési beruházások rendjéről szóló 2023. évi LXIX. törvény

Elérhető az új e-tanúsítás: az Épületenergetikai Tanúsítványok Országos Nyilvántartása

Kós Károly születésnapja, vagyis december 16-a lett a Magyar Építészet Napja

A köztársasági elnök is aláírta az állami építési beruházások rendjéről szóló, módosított törvényt

épjog