2018. prilis 17.

Egyedülálló profilrendszer az Inoutictól: Elegante – alumínium hatású PVC ablak

Egyedülálló profilrendszer az Inoutictól: Elegante – alumínium hatású PVC ablak

A 2018-as nürnbergi Fensterbau Frontale szakvásáron az Inoutic bemutatta legfrissebb innovációját: az Elegante méltán nevezhetõ a PVC ablakok új generációjának. Modern kialakítás, makulátlanul sima felület, kimagasló hõszigetelés – ez az Elegante, amely tökéletes alternatívája lehet az alumíniumablakoknak, új piaci lehetõségeket nyitva ezzel az Inoutic partnerei számára.

Az Elegante nyílászárókkal az Inoutic újragondolta a jövõ ablakait. A kívülrõl teljes mértékben alumínium hatású rendszer belsejében valójában PVC található. Az alumínium megjelenés a süllyesztett kialakítás, a karcsú átfedés, valamint az új, szögletes üvegezési rendszer révén valósult meg. Az új profilrendszert az Inoutic termékmenedzserei az ügyfelekkel, valamint a piaci partnerekkel szoros együttmûködésben fejlesztették ki. „Az Elegante bevezetésének köszönhetõen a PVC ablakok még vonzóbbá válhatnak a vásárlók körében. A kimagasló hõszigetelési értékkel bíró, újrahasznosított EcoPowerCore anyagból készülõ profilokkal praktikus lehetõséget kínálunk a modern, alumínium hatású nyílászárók kialakításához, környezetbarát kivitelben.” – mondta Radek Slabák, a CEE régió kereskedelmi igazgatója.

Az Elegante profilrendszer kiemelkedõen jó, 0,93 W/m2K Uf-értékkel rendelkezik. A hatkamrás, 76 milliméteres beépítési mélységû nyílászáró minden elvárásnak eleget tesz: rendkívül vastag üveg beépítését is lehetõvé teszi, akár 70 mm-ig, ezzel növelve a szerkezet hõ- és hangszigetelését, valamint betörésvédelmét. Megfelelõ kialakítással eleget tesz az RC 2 ellenállási osztály követelményeinek. Vízvetõs, valamint egyenes szárnykialakítással egyaránt elérhetõ. Emellett az ablakgyártók a ragasztott üveg technológiát kétféle módon alkalmazhatják: az üvegtáblát nedves ragasztással, azaz kétkomponensû ragasztóval, illetve száraz ragasztással, vagyis öntapadó ragasztószalallaggal is rögzíthetik a porfilba.

Egyedülálló profilrendszer az Inoutictól: Elegante – alumínium hatású PVC ablak

Az Elegante egyenes szárnykialakítással is elérhetõ

 

További elõny az Inoutic partnerei számára az új, szögletes, egylábas kivitelezésû üvegléc-rendszer, mivel ezáltal könnyebben megnyerhetõk a kereskedõk. A rendszer az üvegléc 90 fokos vágására, illetve csatlakozására is lehetõséget nyújt, emellett a nagyon kis méretû üvegtáblák beépítése is könnyedén elvégezhetõ. Az üvegléchez reluxa is rögzíthetõ. Szintén lényeges elõny az ablakgyártók számára, hogy a tok- és a szárnyprofilokhoz hagyományos acélosztályok és szabványos vasalatok egyaránt használhatók, ezáltal csökkenthetõk a tárolási költségek.

Az újragondolt színválasztéknak köszönhetõen további modern, divatos színekben válik elérhetõvé az ablakprofil. Az Elegante az Inoutic emelõ-toló ajtók, valamint az Eforte bejárati ajtók szárnyprofiljai esetében is tökéletesen funkcionál. Az új profilrendszer várhatóan 2018 õszétõl válik elérhetõvé a vásárlók számára.

További információ: www.inoutic.hu

(x)

Kapcsold cikkek:

hrlevl-feliratkozs

épjog