Aluprof

2021. szeptember 24.

Építőipari vállalkozások jelentkezését várják interjúalanynak

Építőipari vállalkozások jelentkezését várják interjúalanynak

A Magyar Iparszövetség (OKISZ), a Somogy Megyei Iparszövetség, a Baranya Megyei Iparszövetség (Baranya Megyei KISZÖV) és az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT) konzorciuma vizsgálatot kezdett az építőiparban működő munkaadók környezettudatossághoz való hozzáállásáról. A GINOP-5.3.5-18-2020-00213 projekt célja, hogy az építőipari ágazatban teret nyisson a környezettudatos technológiai újítások számára, egyben megvalósuljon az ebben az ágazatban működő vállalkozások érzékenyítése a környezetvédelem iránt.

A projekt 2021. márciusában indult és tervezetten 12 hónapig fog tartani. A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretein belül megvalósuló program mélyinterjúkkal kezdődött. A régió 50 munkáltatójával készül mélyinterjú, felmérve a jelenlegi munkaerőpiaci helyzetüket, az általuk jelenleg alkalmazott technológiákat, majd megkezdődik a megoldási javaslatok, a lehetséges kezelési módok kidolgozása azon problémák elhárítására, melyek akadályozzák a modernebb, környezetkímélőbb technológiák bevezetését.

A projekt második felében a kidolgozott, bevezethető technológiák ágazaton belüli megismertetése, népszerűsítése valósul meg. A mélyinterjú alanyainak és az ágazatban működő vállalkozásoknak lehetősége nyílik személyes tanácsadás igénybevételére.

A konzorciumi partnerek az interjúk lebonyolításához keresik az érdeklődő építőipari vállalkozásokat! Ha szeretne bekapcsolódni, keressen minket az alábbi elérhetőségeken!

Bővebb információ és jelentkezési lehetőség:

 

Többet is megtudhat a projektről, ha az alábbi hivatalos honlapra kattint:

https://zoldepitoipar.hu/

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo