2023. szeptember 28.

Fa megjelenésű alumínium pergolalamellák és zsalugáterek

Fa megjelenésű alumínium pergolalamellák és zsalugáterek

Hagyományos stílusú épületekhez sokan keresnek faanyagú vagy fahatású anyagokat. A stílustól függetlenül elmondható, hogy a fa színe meghittséget, otthonosságot sugároz bárhol, bármilyen formában jelenik is meg. A Brustor két árnyékolóújdonsága kombinálja a fa meleg és hívogató hangulatát az alumínium praktikus előnyeivel.

A Brustor bővítette választékát: a B200 XL pergolák lamellái és a tolópanelek, más néven zsalugáterek már famegjelenésű, a természetes tölgy szépségével rendelkező változatban is kaphatók. Ezeket a lamellákat az teszi egyedivé, hogy kiváló minőségű, porszórt (szinterezett) alumíniumból készülnek. Ennek eredményeként nemcsak a fa meleg megjelenését kínálják, hanem az alumínium tartósságát és könnyű karbantarthatóságát is garantálják. A fa megjelenésű lamellák kizárólag a B200 XL pergolákhoz kaphatók, és kérhetők beépített LED világítással is.

Fa megjelenésű alumínium pergolalamellák és zsalugáterek Fa megjelenésű alumínium pergolalamellák és zsalugáterek

 

A B200 XL fa megjelenésű lamellák előnyei:

  • A természetes tölgyfa meleg megjelenése: a lamellák hangulatos légkört teremtenek.
  • Kiváló minőségű porszórt alumínium: a Brustor tudatosan döntött úgy, hogy a B200 XL fa megjelenésű lamellákat teljes felületen porszórtan készíti – így függetlenül attól, hogy a lamellák milyen pozícióban vannak megdöntve, a fa mintázata mindig látható. Ez garantálja az egységes megjelenést és a hosszú élettartamot, ellentétben azokkal a lamellákkal, amelyeknek csak az alján van fóliaréteg.
  • Nincs veszélye torzulásnak vagy elszíneződésnek: ha valódi fa helyett alumíniumot választunk, élvezhetjük a fa megjelenését anélkül, hogy aggódni kellene az olyan problémák miatt, mint a torzulás vagy az időjárás okozta elszíneződés.
  • Könnyen karbantartható: a fa megjelenésű lamellák minimális karbantartást igényelnek. Könnyen tisztíthatók, és még évekig tartó intenzív használat után is megőrzik színüket.
  • Színtartó: az alkalmazott porfestési technológiának köszönhetően a lamellák hosszú ideig megtartják színüket, így nem kell amiatt aggódi, hogy a terasztető veszít az eredeti megjelenéséből.

Fa megjelenésű alumínium pergolalamellák és zsalugáterek Fa megjelenésű alumínium pergolalamellák és zsalugáterek

 

Fa és fa megjelenésű zsalugáterek

A fa megjelenésű B200 XL lamellák mellett a fahatású zsalugáterek is a Brustor innovációinak számát gazdagítják. A tolórendszerű oldalfalpanelek mostantól háromféle felületi megjelenéssel érhetők el:

• Falamellák – hőkezelt nyárfa: a valódi fa meleg és természetes megjelenése immár az oldalfal panelekben is elérhető. A hőkezelt fa minden időjárási helyzetben kiemelkedő stabilitással bír.

• Alumíniumlamellák: elegáns és modern megjelenés választható RAL színben. A széles színválaszték lehetővé teszi, hogy a tolópaneleket a meglévő épület színéhez igazítsuk.

• Alumíniumlamellák fa megjelenéssel: a tölgyfa természetes melegsége az alumínium tartósságával, könnyű karbantarthatóságával kombinálva.Tökéletesen kombinálható a B200XL fa megjelenésű lamellákkal.

A Brustor választékának bővülése lehetővé teszi, hogy mind az építkezők, mind pedig a tervezők az ízlésüknek megfelelő, tökéletes felületeket válasszák teraszuk árnyékolására, oldalzárására.

Fa megjelenésű alumínium pergolalamellák és zsalugáterek

(x)

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

A CSOK Plusz rendelet részletei

Kérdések és válaszok a közbeszerzési szaktanácsadók névjegyzékét érintő változásokról

A Közbeszerzési Hatóság online tájékoztatót tart a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadókat érintő válozásokról

2023. november 8. napján hatályba lépett az állami építési beruházások rendjéről szóló 2023. évi LXIX. törvény

Elérhető az új e-tanúsítás: az Épületenergetikai Tanúsítványok Országos Nyilvántartása

épjog