2015. szeptember 02.

Fűtéstechnikai innovációk és társadalmi szerepvállalás

Fűtéstechnikai innovációk és társadalmi szerepvállalás

A Vaillant csoport új fűtétechnikai rendszereit a Vaillant Truck Road Show keretében ismerhetik meg a szakemberek. A bemutatókon a legújabb technológiai fejlesztések mellett megismerhetik a vállalat társadalmi szerepvállalását is: idén az orosházi SOS-gyermekfalu épületeinek fűtéskorszerűsítésében működtek közre.

A Vaillant Truck – egy külön erre a célra felszerelt kamion – augusztus 31. és szeptember 6. között járja az országot. Fedélzetén az érdeklődők megismerhetik a Vaillant legújabb innovációit és intelligens fűtéstechnikai rendszereit. Ez azért is különösen fontos, mivel idén szeptemberben életbe lép az a 2013-es európai uniós szabályozás, amelynek értelmében az eladásra kínált új fűtőkészülékeken és -rendszereken fel kell tüntetni az energetikai besorolást, és a gyártóknak garantálnia kell, hogy minden termék megfelel az uniós előírásoknak. Ennek fényében különösen fontosak a legújabb kondenzációs, szolár és hőszivattyús megoldások, amelyek fejlesztésében a Vaillant csoport élen jár.

A Vaillant csoport 2015-ben Magyarországon azzal segítette az SOS Gyermekfalvakat, hogy a közösség kilenc új orosházi családi házába szerelte be legmodernebb fűtésrendszerét. A Vaillant azonban nemcsak készülékeivel és kollégái munkájával támogatja a nehéz sorsú gyermekeket. Az SOS Gyermekfalvak alapelveit magáévá téve mindent megtesz a gyermekek társadalmi integrációjáért is. A 2015-ös Vaillant Truck Road Show során az érdeklődő fiatalok megismerkedhetnek a Vaillant tevékenységi köréhez tartozó legfontosabb szakmákkal, és a családokat vendégül látják Budapesten egy családi sportnapon is.

Fűtéstechnikai innovációk és társadalmi szerepvállalás

„Büszkék vagyunk arra, hogy immár nem először segíthetjük az SOS Gyermekfalvakat abban, hogy a náluk élő és nevelkedő gyermekek biztonságos körülmények között élhessenek. A mostani támogatás azért is különösen kedves számunkra, mivel 2012-ben egy hasonló támogatásuk hatására a Vaillant tagvállalatai több európai országban is támogatták az alapítványt. Reméljük, még számos hasonló sikert könyvelhetünk el együtt a jövőben is." – mondta Seidl Gábor, a Vaillant Saunier Duval Kft. ügyvezetője.

hírlevél-feliratkozás

épjog