filmszemle

2023. január 16.

Gépészeti-ipari szigetelések egyedi méretekben is

Gépészeti-ipari szigetelések egyedi méretekben is

Mint mondják, az ördög a részletekben rejlik, s igaz ez az építőipar területeire is. Egy építőipari beruházás során kiemelt fontosságú, hogy maximális figyelmet fordítsunk a gépészeti-ipari szigetelésekre. A profi eredmény elérése érdekében a hideg szigeteléstechnikában élen járó gyártót kell választanunk – mint például a nemzetközi szakterületen és Magyarországon is elismert Isoflex Kft.

Az Isoflexet 1997-ben, Székesfehérváron Polyák László alapította purhab csőbilincsbetét és purhab csőhéj gyártására. A cég 2018-tól szigeteléstechnikai importőrként és nagykereskedőként is ügyfelei rendelkezésére áll a szintetikus kaucsuk csőhéjak és lapok területén, valamint a polietilén csőhéjak és más gépészeti szigetelőanyagok tekintetében. A hangszigetelő és kőzetgyapot termékcsalád bevezetése folyamatban van, hamarosan raktárkészletről is elérhető lesz. A cég a purhab csőbilincsbetétek, csőhéjak, valamint tartályszigetelés-gyártás tekintetében az európai TOP3-ba tartozik.

Gépészeti-ipari szigetelések egyedi méretekben is

Az Isoflex Kft. profiljába tehát a gyártás és a forgalmazás egyaránt beletartozik, komplex szolgáltatást tud kínálni ügyfelei részére. Termékskálájuk igen széles: a PU csőbilincsbetétek, csőhéjak mellett ívek, T idomok, karimák és pillangószelep-fedések, más szigetelőanyagok, valamint edényfenékkel szerelt tartályszigetelő elemek is hozzátartoznak. A kor kihívásaira reflektálva, s egyúttal belső késztetések által vezérelve szakembereik és tulajdonosaik kifejezetten elkötelezettek a környezetvédelem, a minél hatékonyabb energiafelhasználás iránt. Ennek hozadéka, hogy szigeteléstechnikai megoldásaik nemcsak a beépítés helyén, de már a gyártás során is a környezeti szempontok figyelembevételével készülnek, vagyis eleve törekednek a karbonsemleges, zéró emissziós működésre.

Versenyképességüket fokozza, hogy egyedi extra méreteket is képesek gyártani, például a hűtőipar, a hidegszigetelés területén. Fejlesztés alatt állnak azok a megoldások is, amelyekkel egyedi anyagokat megmunkálva magas hőfokú rendszerek is szigetelhetők.

(x)

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Lakásbiztosítások, lakhatási célú vagyonbiztosítások rendhagyó felmondási joga

További költségek miatt módosíthatók az építési beruházási tárgyú közbeszerzési szerződések

Reklámfelületekre, utcabútorokra vonatkozó, 2024 januárjától hatályos előírások

A közbeszerzési törvény 2024 februárjától hatályos módosításai

Építési jog 2024 – Két félnapos konferencia, webinárium és szakmai konzultáció 2024. február 15-én (febr. 26-ig visszanézhető)

épjog