2011. március 10.

Párazáró folyadék alkalmazásával kevésbé repedezik a beton

Párazáró folyadék alkalmazásával kevésbé repedezik a beton

Az FF20 felhasználásra kész párazáró folyadék hatékony védelmet nyújt a friss betonnak, illetve a kéregerősítővel ellátott ipari padlóknak a kiszáradás ellen. A kül- és beltéri betonfelületek, monolitbetonok és cementbázisú javítóanyagok utókezelő szerét a friss betonra kell permetezni közvetlenül a simítás után.

A sima és egyenetlen felületek kezelésére egyaránt alkalmas, egyszerűen és gyorsan felhordható FF20 párazáró folyadék használatával elkerülhető a beton gyors kiszáradása, ezáltal csökkenthető a betonfelületek megrepedezésének veszélye. A kezelt betonpadló alkalmas betonfesték, műgyanta vagy kerámiaburkolat fogadására, mivel sem szilikont, sem bármilyen más, a felhordott réteg tapadását akadályozó adalékot nem tartalmaz.

A tejfehér FF20 folyadék 20, illetve 60 literes kiszerelésben kapható. A felhasználandó mennyiség az időjárástól, valamint a betonfelület porozitásától függ; általában 1 négyzetméter felületre 80-120 gramm párazáró folyadékot javasolt felhordani. Az ajánlott mennyiséget nem szabad túllépni, mert a felesleg nem tud beszívódni a betonba, és sárgásfehér viaszos réteget képez a felületen, ami csak mechanikus úton távolítható el.

 

hírlevél-feliratkozás

épjog