2014. október 27.

Innovatív faablakok kompromisszumok nélkül

Innovatív faablakok kompromisszumok nélkül

A Ropant Prémium faablakcsalád egyedi profiljainak kialakításakor elsődleges szempont volt a minél jobb hőszigetelés és légzárás, de nagy figyelmet szenteltek a magasabb biztonsági fokozat elérésére, valamint a lehető legkényelmesebb működtethetőségre is. A tartósságról négyrétegű felületkezelés gondoskodik.

Így a Ropant Prémium szerkezetek minimális illesztési hézagokkal, nagyobb szárny-feltakarással, speciális gumitömítésekkel felvértezve elégítik ki a nyílászárókkal szemben támasztott szigorú követelményeket.

 

Fokozott teherbírás és hőszigetelés

A biztonságos és komfortos működésről az erősített, nagyobb teherbírású, huzatbiztos vasalatok és az egyedülállóan stabil zárfogadók gondoskodnak, természetesen résszellőztetés és hibásműködés-gátló alkalmazása mellett.

Innovatív faablakok kompromisszumok nélkül

Annak érdekében, hogy az ablakok a lehető legjobb hőszigetelést nyújtsák, a szerkezetekben mélyebbre süllyesztették az üveget, ami – igény esetén – akár speciális gázzáró tömítéssel is ellátható, így az lényegesen hosszabb időn át megtartja hőszigetelő képességét.

A Ropant Prémium nyílászárók felülete – a nem látható helyeken is – négy rétegben felületkezelt, így hosszú éveken keresztül megtartja eredeti állapotát, egyedülálló szépségét. A vasalatrendszere, illetve a vasalattakarók és az alumínium Spree esővetők igazi high-end trendet képviselnek.

Innovatív faablakok kompromisszumok nélkül

 

Műszaki tulajdonságok

A Ropant Prémium 92 mm-es profilvastagságban készül, rétegragasztott, hossztoldott vagy toldásmentes alapanyagból. Háromszoros körbefutó gumitömítéssel a szárnyban, illetve a tokban, stulp- és üvegléc tömítéssel. Huzatbiztos, biztonsági vasalatrendszerrel, hibásműködtetés-gátlóval, résszellőztetéssel, téli-nyári bukóállással, vasalattakaróval, akár rejtett vasalattal. Klipszes alumíniumtok esővetővel és szárnytakaróval. Fokozott hőszigetelésű, háromrétegű (Ug=0,5 W/m2K, illetve Ug=0,3 W/m2K*) üveggel, hőhídmentes üvegperemmel, speciális gázzáró üvegperem tömítéssel, egyedi transzparens szárazüvegező profillal. Négyrétegű felületkezeléssel, akár RAL és egyedi színekben is.

(Egyedi rendelésre 102–106 vagy akár 110 mm-es profilvastagságban is készülhet, egyedi üvegszerkezetekkel, üveg közti reluxával*.)

Innovatív faablakok kompromisszumok nélkül

hírlevél-feliratkozás

épjog