2023. január 16.

Ipari felületfűtés – energiatakarékos alternatíva

Ipari felületfűtés – energiatakarékos alternatíva

Az ipari felületfűtés maximális helykihasználást tesz lehetővé, ezzel tökéletes megoldást nyújt nagy felületek energiahatékony felfűtésére. Ehhez kínál a Ke Kelit kiváló minőségű és hosszú élettartamú csőrendszereket. A vállalat folyamatosan a legújabb technológiák alkalmazásával dolgozik és számos szabadalmával újabb és újabb nemzetközi szabványokat teremt. Így történt ez a Kelox FB aktív padlófűtés- és -hűtés esetén is.

Gyártócsarnokok, raktárak, nagy alapterületű ipari épületek ipari felületfűtést használnak, hogy hideg zónák nélküli állandó helyiséghőmérsékletet biztosítsanak. A Ke Kelit ipari felületfűtő rendszere sugárzó hőt állít elő, ami kellemes klímát teremt és a légfűtéssel ellentétben kedvezően hat a munkakörülményekre. A légfűtésnél a meleg levegő felfelé száll, míg a padló közelében inkább hűvös marad. A légáramlás porfelkeveredést okozhat, ami az ipari felületfűtéssel elkerülhető.

Ipari felületfűtés – energiatakarékos alternatíva Ipari felületfűtés – energiatakarékos alternatíva

A Ke Kelit ipari felületfűtési rendszerek minden padlófelépítménynél alkalmazhatók és minden alkalmazási területnél bevethetők, legyen szó üzem-, kiállító- vagy reptéri csarnokról, műhelyről, gyártócsarnokról vagy villás targoncákkal felszerelt raktárakról. Felújítandó vagy új épület, a Kelox FB a maga termékválasztékával, megbízhatóságával és kiváló minőségével minden épülettípus kihívásainak tökéletesen megfelel.

Különféle rögzítőrendszereinek és minőségi csővezetékeinek köszönhetően a Kelox FB a legmegfelelőbb választás magán vagy ipari használatú helyiségek fűtésére és hűtésére. Méretre szabott komplett rendszerként a felületfűtési program a tartó- és rögzítőrendszereken kívül többek között a legmodernebb elosztó- és szabályozó technikát és valamennyi további szükséges elemet tartalmazza, és gyors, egyszerű szerelést garantál. A padlósíkra történő csőfektetés látható konvektorok, fűtőtestek vagy fűtőcsővek nélkül biztosítja az egyenletes fűtést. Ezzel semmi nem áll a rendelkezésre álló felületek maximális helykihasználásának útjába.

A sugárzó hővel történő fűtés és hűtés jelentősen csökkenti az épületek energiaigényét. Az alacsony rendszerhőmérséklet által kiválóan harmonizál a megújuló energiával.

 

A haszoncső

A KU100 2. típusú Ultra PE-RT haszoncső – speciális molekulaszerkezetéből adódóan – kimagasló mechanikai tulajdonságokkal bír és a PEX csövekkel ellentétben nem kémiai anyagokkal térhálósított. A PE-RT csövek ezáltal 100 százalékban újrahasznosíthatók. A csövek rendkívül rugalmasak, ami jelentősen megkönnyíti fektetésüket és kezelésüket. Az ötrétegű rendszer megbízhatóan védi az oxigénzáró réteget a károsodástól.

Ipari felületfűtés – energiatakarékos alternatíva

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Lázár János bemutatta a főépítészeknek a magyar építészetről szóló törvény tervezetének főbb elemeit (VIDEÓ)

ÉPÍTÉSI JOG 2023 – Beharangozó videók a szeptember 27. és október 5. között megtekinthető előadásokról

Becsöngettek! 2023. szeptemberével számos közbeszerzési előírás módosult (1. rész)

2023 szeptemberétől emelkedtek az építésügyi és az építésfelügyeleti bírságok összegei (2. rész)

Hová kell befizetni az építésügyi és az építésfelügyeleti bírságot?

épjog