Deceuninck

 

2023. január 16.

Ipari felületfűtés – energiatakarékos alternatíva

Ipari felületfűtés – energiatakarékos alternatíva

Az ipari felületfűtés maximális helykihasználást tesz lehetővé, ezzel tökéletes megoldást nyújt nagy felületek energiahatékony felfűtésére. Ehhez kínál a Ke Kelit kiváló minőségű és hosszú élettartamú csőrendszereket. A vállalat folyamatosan a legújabb technológiák alkalmazásával dolgozik és számos szabadalmával újabb és újabb nemzetközi szabványokat teremt. Így történt ez a Kelox FB aktív padlófűtés- és -hűtés esetén is.

Gyártócsarnokok, raktárak, nagy alapterületű ipari épületek ipari felületfűtést használnak, hogy hideg zónák nélküli állandó helyiséghőmérsékletet biztosítsanak. A Ke Kelit ipari felületfűtő rendszere sugárzó hőt állít elő, ami kellemes klímát teremt és a légfűtéssel ellentétben kedvezően hat a munkakörülményekre. A légfűtésnél a meleg levegő felfelé száll, míg a padló közelében inkább hűvös marad. A légáramlás porfelkeveredést okozhat, ami az ipari felületfűtéssel elkerülhető.

Ipari felületfűtés – energiatakarékos alternatíva Ipari felületfűtés – energiatakarékos alternatíva

A Ke Kelit ipari felületfűtési rendszerek minden padlófelépítménynél alkalmazhatók és minden alkalmazási területnél bevethetők, legyen szó üzem-, kiállító- vagy reptéri csarnokról, műhelyről, gyártócsarnokról vagy villás targoncákkal felszerelt raktárakról. Felújítandó vagy új épület, a Kelox FB a maga termékválasztékával, megbízhatóságával és kiváló minőségével minden épülettípus kihívásainak tökéletesen megfelel.

Különféle rögzítőrendszereinek és minőségi csővezetékeinek köszönhetően a Kelox FB a legmegfelelőbb választás magán vagy ipari használatú helyiségek fűtésére és hűtésére. Méretre szabott komplett rendszerként a felületfűtési program a tartó- és rögzítőrendszereken kívül többek között a legmodernebb elosztó- és szabályozó technikát és valamennyi további szükséges elemet tartalmazza, és gyors, egyszerű szerelést garantál. A padlósíkra történő csőfektetés látható konvektorok, fűtőtestek vagy fűtőcsővek nélkül biztosítja az egyenletes fűtést. Ezzel semmi nem áll a rendelkezésre álló felületek maximális helykihasználásának útjába.

A sugárzó hővel történő fűtés és hűtés jelentősen csökkenti az épületek energiaigényét. Az alacsony rendszerhőmérséklet által kiválóan harmonizál a megújuló energiával.

 

A haszoncső

A KU100 2. típusú Ultra PE-RT haszoncső – speciális molekulaszerkezetéből adódóan – kimagasló mechanikai tulajdonságokkal bír és a PEX csövekkel ellentétben nem kémiai anyagokkal térhálósított. A PE-RT csövek ezáltal 100 százalékban újrahasznosíthatók. A csövek rendkívül rugalmasak, ami jelentősen megkönnyíti fektetésüket és kezelésüket. Az ötrétegű rendszer megbízhatóan védi az oxigénzáró réteget a károsodástól.

Ipari felületfűtés – energiatakarékos alternatíva

hírlevél-feliratkozás

épjog