2014. február 02.

Kenhető műmárvány – mészalapú dekorációs falfesték

Kenhető műmárvány – mészalapú dekorációs falfesték

A Spatula Stuhhi márvány hatású festékkel természetesnek tűnő, a márvánnyal csaknem megegyező színárnyalatú, fénylő bevonat készíthető. A rendkívül jó tapadó képességű termék a tartalmazott márványpornak és adalékoknak köszönhetően könnyen felhordható. Kenhető íves felületre, oszlopra is.

Az igényes, esztétikus, mészalapú dekorációs falfesték sűrű, fehér glettanyag, mely felhordható gipszfalra, nyers vakolt falra, PVC-re, kerámiára stb. A különféle árnyalatokra színezhető Spatula Stuhhi-val változatos megjelenésű, sima, fényes, márványszerű felületek készíthetők. A dekorációs falfesték rozsdamentes glettvassal, aprólékos munkával, két-három rétegben kenhető a felületre. (Felhordására csak iránymutatás adható, mert az eredmény nagyban a munkát végző szakember kézügyességén múlik.)

Mivel az anyag mész alapú, hagyja lélegezni a falat, és penészgátló hatású. Medencetérben, fürdőszobában is használható, illetve esőtől védett helyen akár kültéren is.

Kenhető műmárvány – mészalapú dekorációs falfesték Kenhető műmárvány – mészalapú dekorációs falfesték

 

Normál felületképzés

A Spatula Stuhhi festéket a kívánt színben két rétegben kell felhordani, homogenizálva és simítva a felületet. A bevonatnak különleges fényesség adható vékony harmadik réteg felhordásával. Ennél a technológiánál a fal tud lélegezni, a felület nedvszívó képessége pedig megmarad. A normál felületképzés olyan helyiségekben javasolt, ahol a szellőzés fontosabb, mint a fal lemoshatósága.

 

Speciális szappannal történő felületkezelés

Alkalmazása olyan nyilvános helyiségekben javasolt, ahol a jó víztaszító hatás elsőrendűen szükséges. A Savon d’Eau természetes anyag, mely kíméletes módon megakadályozza a nedvesség, ezáltal a szennyeződések behatolását a felületbe. A Save d’Eau speciális glettvassal vagy puha ronggyal egyszerűen és gyorsan felhordható, száradása után polírozható.

 

Kezelés folyékony antikoló viasszal

A lemoshatóság és a hosszú élettartam érdekében egy réteg Antikwachs 1013 antikoló viaszt javasolt felhordani puha kendővel. Körülbelül 30 perc száradási idő elteltével a viaszolt felületet vezérelhető fordulatszámú kézi polírozó géppel lehet magasfényűvé tenni.

Kenhető műmárvány – mészalapú dekorációs falfesték

Kenhető műmárvány – mészalapú dekorációs falfesték

hírlevél-feliratkozás

épjog