Peri01

2017. augusztus 22.

Ki fog meggazdagodni az építőipari fellendülésből – és ki nem?

Ki fog meggazdagodni az építőipari fellendülésből – és ki nem?


Most már egyértelműnek és trendszerűnek tűnik az építőipari piac bővülése, ami nemcsak a statisztikákban, de a piaci szereplők mindennapi tapasztalataiban is tükröződik. Ebből azonban nem következik az, hogy az építőipar minden egyes szereplőjének egyformán jobb lesz. A dolgok természetéből inkább az következik, hogy egyesek jobban fognak járni, mások kevésbé jól; a megnövekedett tortából egyeseknek nagyobb szelet jut, másoknak kisebb.

Vajon mitől függ, hogy – kissé hatásvadász módon megfogalmazva – ki fog meggazdagodni az építőiparból és ki nem?

Nyilván több tényező játszhat itt szerepet. Ezek egy részén elég nehéz lenne gyorsan változtatni (mondjuk az adott piaci szereplő szakmai kompetenciáján, tőkeerején vagy éppen politikai kapcsolatrendszerén). De van olyan tényező is, amin saját magunk alakíthatunk, és viszonylag rövid időn belül eredményt érhetünk el vele: ez pedig az egyéni érdekérvényesítő képesség.

Ennek mindenekelőtt akkor van döntő jelentősége, amikor egy-egy konkrét helyzetben árakról tárgyalunk.

Most, amikor a korábbiaknál több megrendelésre van kilátásunk, elvileg a korábbiaknál több pénzt kérhetünk ugyanazért a termékért/szolgáltatásért – de vajon ténylegesen képesek vagyunk-e érvényesíteni ezt a mindennapi tárgyalási helyzetekben?

Most, amikor alvállalkozóink, beszállítóink is több megrendelést kapnak, értelemszerűen megpróbálják ők is feljebb srófolni az áraikat – és vajon képesek vagyunk-e ennek gátat szabni a mindennapi tárgyalási helyzetekben, és a saját érdekeinket is érvényesíteni?

A bevételek növelése, a kiadások féken tartása – végső soron ezeken múlik, hogy ki fog jobban élni az építési piac bővülésének köszönhetően...

Érdekeink hatékony érvényesítésére jól kidolgozott, bevált tárgyalási technikák vannak, melyek egy-két nap alatt megtanulhatók, begyakorolhatók, és akár már rövid távon is készpénzre válthatók.

Ha Ön is érdeklődik e tárgyalástechnikai módszerek iránt, akkor figyelmébe ajánljuk azt a kétnapos képzést, ami immár rendszeresen szerepel az Artifex Kiadó képzési kínálatában, és jó pár építőipari szakember, cégvezető, értékesítési munkatárs is elvégezte.

A képzésen a résztvevők olyan kérdésekre kapnak választ, mint például
- hogyan lehet befolyásolni egy ártárgyaláson a hatalmi egyensúlyt?
- hogyan lehet kézben tartani a szükséges érveket és információkat?
- hogyan lehet elkerülni a tipikus csapdahelyzeteket?

A tréning kis csoportban történik (a maximális létszám 12 fő), időtartama pedig két nap (a következő alkalom: 2017. szeptember 19-20.), így az előadások mellett minden résztvevő a gyakorlatban is kipróbálhatja magát ilyen tárgyalásos modellhelyzetekben, s ezek alapján személyre szóló visszajelzéseket, hasznos tanácsokat is kap.

A képzést Budapest belvárosában tartja Ujváry András, nagy tapasztalatú, professzinális tréner, aki sok hasonló tréninget vezetett már, a résztvevők teljes megelégedésére. Személyesen is meggyőződtünk a képzés magas színvonaláról és hasznosságáról, az Artifex Kiadó nevében bátran merjük ajánlani minden kedves építőipari szakembernek, építésznek, kollégának!

Ha felkeltettük az érdeklődését, kérjük, kattintson az alábbi linkre, ahol a képzésről részletesebb leírást, a részvételi díjjal és egyéb szükséges tudnivalókkal kapcsolatos információkat talál:

>> TOVÁBB A RÉSZLETES INFORMÁCIÓKHOZ <<

 

 


Artifex Kiadó Kft.
Telefon: +36 1 783 1711
Email: info[kukac]artifexkiado.hu

 

hírlevél-feliratkozás

épjog