2023. október 12.

Mapei hőszigetelési rendszerek: minőség, gyorsaság és szakértői támogatás

Mapei hőszigetelési rendszerek: minőség, gyorsaság és szakértői támogatás

Manapság egyre növekszik az energiahatékonyság iránti igény, és a hőszigetelés kiemelten fontos szerepet játszik ebben. A hőszigeteléssel foglalkozó szakembereknek és a hőszigetelési rendszerek gyártóinak közös feladata, hogy segítsenek az embereknek kényelmesebb, energiatakarékos otthonokat teremteni. A Mapei a hőszigetelés területén is a megbízható partner, és ahogy a többi termékvonalánál, itt is többet kínál a rendszereit használó szakembereknek, mint pusztán kiváló minőségű termékeket.

Mit kínál a Mapei a hőszigetelő szakembereknek?

 

1. Vállaljuk a teljes felelősséget

A Mapei már évtizedek óta elkötelezett a minőség és az innováció iránt. A hőszigetelés terén is kiemelkedő szakértelemmel rendelkezünk, és ezáltal vállaljuk a teljes felelősséget termékeink teljesítményéért és megbízhatóságáért. A hőszigetelési rendszerünk alapját kiváló minőségű termékek alkotják, melyeket szigorú teszteknek vetünk alá, hogy biztosítsuk a kiváló teljesítményt minden körülmények között. Rendelkezünk a szükséges tanúsítványokkal és engedélyekkel, hogy a szakemberek biztonságban tudhassák a Mapei termékekkel végzett munkát.

 

2. A termékeink könnyen és villámgyorsan bedolgozhatóak

Az idő pénz, és mi ezt nagyon jól tudjuk. Hőszigetelési rendszerünk a könnyű és gyors bedolgozhatóságot helyezi előtérbe. Termékeink kiváló tapadási tulajdonságokkal rendelkeznek, így a felhordásuk egyszerű és hatékony. Rendszerünk úgy van kialakítva, hogy minimalizálja a munkafolyamatokat, ezzel időt és energiát megtakarítva.

Mapei hőszigetelési rendszerek: minőség, gyorsaság és szakértői támogatás

 

3. Gyakorlati segítséget nyújtunk a helyszínen

A szakemberek sikere számunkra kiemelt fontosságú. Ezért kínálunk helyszíni gyakorlati segítséget és tanácsadást, hogy garantáljuk a hőszigetelési rendszerünk optimális felhasználását és a legjobb eredményeket. Tapasztalt szakembereink készséggel állnak rendelkezésre, hogy segítsenek megoldani bármilyen kihívást, amivel a szakemberek találkozhatnak a munka során.

Most még ajándékot is nyerhet, aki Mapei hőszigetelési rendszerrel dolgozik!

Nem csak villámgyorsan bedolgozható hőszigetelést kínálunk, de most még értékes munkaeszközöket, sőt, csapatépítő programot is nyerhetnek a hőszigetelési szakemberek 2023. szeptember 1. és november 30. között!

Aki több házzal pályázik, akár 400.000 Ft értékben is választhat magának ajándékot!

Részletek és szabályzat: https://www.mapei.com/hu/hu/hoszigeteles-szakembereknek

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog