2014. július 09.

Mély, varázslatos színű festékek és elegáns tapéták

Mély, varázslatos színű festékek és elegáns tapéták

A Farrow&Ball angol festék- és tapétamanufaktúra számos terméke ékesíti a világ több múzeumának, galériájának és történelmi épületének falait. A tradicionális technikával készülő, különféle színárnyalatokban és mintázatokkal kapható festékek és tapéták bármilyen környezetben igényes megoldást nyújtanak.

A festékek és tapéták összetevői a természetes környezetből származó anyagok, egészségkárosító hatású kemikáliák nem kerülhetnek az alkotóelemek közé. Ez különösen fontos szempont, hiszen a termékek családi otthonok, közintézmények, múzeumok, kastélyok, állami- és magántulajdonban lévő ingatlanok falait díszíthetik évtizedeken át.

Mély, varázslatos színű festékek és elegáns tapéták

Nyugat Európában és Amerikában számos jelentős múzeum és galéria készül a Farrow&Ball mély, varázslatos színű festékeivel és elegáns tapétáival. A termékek a művészethez, a bemutatott kortárs, modern, illetve klasszikus műalkotásokhoz méltó megjelenést nyújtanak a kiállítóterek számára, ezzel is növelve a remekművek nyújtotta esztétikai élményt.

Mély, varázslatos színű festékek és elegáns tapéták

A 132 féle színben kapható festékkel különböző burkolatok, anyagok (fal, fa, fém) színezhetők, létrehozva matt, krétaszerű megjelenéstől magas fényű falfelszínig felületeket. Valamennyi tapéta a környezetbarát festékekkel készül, így azok a festett falfelületekkel különleges harmóniában díszíthetik a kiválasztott teret.

Mély, varázslatos színű festékek és elegáns tapéták  Mély, varázslatos színű festékek és elegáns tapéták

hírlevél-feliratkozás

épjog