2016. augusztus 23.

Nyomott árak az építőiparban - mitől várható a fordulat?

Nyomott árak az építőiparban - mitől várható a fordulat?

Túlságosan olcsón dolgozunk – alighanem a legtöbb vállalkozásnak ez az alapélménye az építőiparban, legyen szó akár a tervezési díjakról, a kivitelezési díjakról vagy sok esetben az építőanyagok árairól.

Az elmúlt évek szűkülő piacán a kíméletlen versenyhelyzetben méltatlanul – és gyakran talán indokolatlanul – alacsony szintre süllyedtek az áraink. Nagy kérdés, hogy ha a közeljövőben tényleg érzékelhetően elindul a piac bővülése, akkor képesek leszünk-e kimászni a gödörből: képesek leszünk-e a szolgáltatásainkat, termékeinket a maguk értékén eladni? Képesek leszünk-e érdekeinket érvényesíteni a nyomott árakhoz hozzászokott megrendelőkkel szemben?

Ahogy javul a piaci környezet, úgy fog egyre inkább rajtunk múlni – személyes érdekérvényesítő képességeinken, tárgyalási technikánkon, meggyőző erőnkön –, hogy mennyire tudjuk kifizetődővé tenni a munkánkat, nyereségessé tenni a vállalkozásunkat.

Ezért döntöttünk úgy, hogy az Artifex Kiadó képzési kínálatába – az épületszerkezetekkel és az építési jogi ismeretekkel foglalkozó konferenciáink mellé – beillesztünk egy olyan lehetőséget is, ahol kifejezetten az ártárgyalások profi és eredményes végigviteléhez szükséges ismereteket sajátíthatják el a résztvevők.

A képzésen a résztvevők olyan kérdésekre kapnak választ, mint például
- hogyan lehet befolyásolni egy ártárgyaláson a hatalmi egyensúlyt?
- hogyan lehet kézben tartani a szükséges érveket és információkat?
- hogyan lehet elkerülni a tipikus csapdahelyzeteket?

A tréning kis csoportban történik (a maximális létszám 12 fő), időtartama pedig két nap (2016. szeptember 29-30.) – így az előadások mellett minden résztvevő a gyakorlatban is kipróbálhatja magát ilyen tárgyalásos modellhelyzetekben, s ezek alapján személyre szóló visszajelzéseket, hasznos tanácsokat is kap.

A képzést Budapest belvárosában tartja Ujváry András, nagy tapasztalatú, professzinális tréner, aki sok hasonló tréninget vezetett már, a résztvevők teljes megelégedésére. Személyesen is meggyőződtünk a képzés magas színvonaláról és hasznosságáról, az Artifex Kiadó nevében bátran merjük ajánlani minden kedves építőipari szakembernek, építésznek, kollégának!

Ha felkeltettük az érdeklődését, kérjük, kattintson az alábbi linkre, ahol a képzésről részletesebb leírást, a részvételi díjjal és egyéb szükséges tudnivalókkal kapcsolatos információkat talál:

>> TOVÁBB A RÉSZLETES INFORMÁCIÓKHOZ <<

hírlevél-feliratkozás

épjog