2012. május 21.

Régi faablakok bontás nélküli cseréje

Régi faablakok bontás nélküli cseréje

A Délvidék Kft. a régi faablakokat, erkélyajtókat bontás nélkül cseréli korszerű, a mai energetikai igényeknek megfelelő fa nyílászárókra. A technológiával az új ablakot az arra alkalmas meglévő tokszerkezetbe építik, majd a régi tokszerkezetet borítással takarják. Beépítés után a régi ablak, erkélyajtó szerkezetéből nem látszik semmi.

Az ablakcsere során a meglévő ablakszárnyakat leszedik, az ablaktokon lévő pántokat levágják, és a szerkezetben lévő osztásokat kidarabolják. A lecsupaszított ablak-, ajtótokba helyezik az új fa nyílászárót, és rögzítik azt a régi tokszerkezethez és a falhoz. Rögzítés után az új ablak és a régi tokszerkezet közötti réseket szigetelik.

Régi faablakok bontás nélküli cserélje

Miután az új fa nyílászáró a helyére került, következik a régi ablak, erkélyajtó tokszerkezetének teljes borítása. Amennyiben a nyílászáró felett redőnyszekrény van, azt is eltakarják.

Régi faablakok bontás nélküli cserélje

A régi ablak és erkélyajtó tokszerkezetébe beépíthető 68x80-as ablak- és erkélyajtó-szerkezet 2 rétegű üvegezéssel, illetve 78x80-as ablak- és erkélyajtó-szerkezet 3 rétegű üvegezéssel.

Bontás nélkül történő ablakcserekor nincs szükség utólagos kőművesmunkára, a beépítés egyszerűen, gyorsan, tisztán elvégezhető.

 

hírlevél-feliratkozás

épjog