2022. október 27.

Sokkal több, mint lámpaoszlop

Sokkal több, mint lámpaoszlop

A Shuffle oszlopokba integrálható különböző világítómodulok segítségével bármilyen helyszín megfelelően megvilágítható, legyen szó városi és lakóövezeti utcáról, kerékpárútról, járdáról, terekről, sétálóutcáról, parkolóról, pályaudvarról vagy metróállomásról. De a Shuffle sokkal több egy világítási rendszernél, hiszen ezen kívül hangszórók, biztonsági kamerák, Wifi, pánikgomb, elektromosautó-töltő és fénygyűrű is integrálható az oszlopokba.

Rugalmas, moduláris kialakításának köszönhetően a Shuffle energiahatékony, mégis megfizethető intelligens oszlop, ami kevés karbantartást igényel. Különleges bevonattal is rendelhető, ami ellenállóvá teszi a zord környezeti hatásokkal szemben, például tengerpartokon és mólókon.

Sokkal több, mint lámpaoszlop Sokkal több, mint lámpaoszlop

 

Többféle világítási lehetőség

A többféle intelligens világítómodullal rendelhető Shuffle bármilyen városi környezetben vagy létesítményben képes megfelelő világítási megoldást nyújtani. Tartalmazhat 360°-os vagy 180°-os világítómodulokat, illetve további világítótesteket is megtart tartókar segítségével, így biztonságos megoldást kínál utcákon, gyalogátkelőknél, tereken, parkokban, parkolókban, és akár homlokzatok, műemlékek vagy szobrok megvilágítására is alkalmas. Az egyedi, forgatható moduloknak köszönhetően a fény iránya a helyszínen pontosan beállítható.

Sokkal több, mint lámpaoszlop

 

Folyamatos internetkapcsolat

A többféle csatlakozómodul által a Shuffle stabil, gyors internetkapcsolatot kínál a közterületeken. A sávszélesség egy része elkülöníthető a városkezelők részére, míg a maradékon osztozhatnak a látogatók. A kültéri internetkapcsolat megvalósításához tervezett WLAN modulok használhatók városokban és privát létesítményekben. A Shuffle lehetőséget kínál a távközlési szolgáltatóknak 4G/5G lefedettség biztosítására is.

Sokkal több, mint lámpaoszlop

 

Teremtsen biztonságos környezetet

A biztonsági modulok hozzáadásával a Shuffle oszlopok hozzájárulnak a bűncselekmények megelőzéséhez, a nem kívánatos viselkedés elkerüléséhez a közterületeken, ezzel növelve a biztonságérzetet. A kamerák segítségével megfigyelhetők a terek, a hangszórókon keresztül pedig bejelentéseket lehet tenni. Pánik gomb és távbeszélő is könnyedén integrálható, egy villogó fénygyűrű pedig elvezetheti a segítséget a megfelelő helyre.

Sokkal több, mint lámpaoszlop Sokkal több, mint lámpaoszlop Sokkal több, mint lámpaoszlop Sokkal több, mint lámpaoszlop

 

A közlekedés fenntarthatóbb formája

Ahogy növekszik az igény a zöldebb közlekedésre, az elektromos járművek egyre elérhetőbbé válnak. A Shuffle oszlopba észrevétlenül illeszkedő elektromosautó-töltő egy fénygyűrűvel is kombinálható, amely színével jelzi, hogy a töltő épp elérhető-e.

Sokkal több, mint lámpaoszlop

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

Becsöngettek! 2023. szeptemberével számos közbeszerzési előírás módosult (1. rész)

2023 szeptemberétől emelkedtek az építésügyi és az építésfelügyeleti bírságok összegei (2. rész)

Hová kell befizetni az építésügyi és az építésfelügyeleti bírságot?

2023. szeptember 21-étől csak e-Papír szolgáltatáson keresztül nyújthatók be az elektronikus, közigazgatási keresetek

2023 szeptemberétől emelkedtek az építésügyi és az építésfelügyeleti bírságok összegei (1. rész)

épjog