Peri02

2017. március 27.

Stresszproblémák az építőiparban - itt ismerhetjük meg a gyakorlati megoldást

Stresszproblémák az építőiparban - itt ismerhetjük meg a gyakorlati megoldást

Workshopot tartanak stresszkezelő szakember partnereink azoknak, akik cégvezetőként vagy HR-vezetőként fontosnak tartják, hogy a munkatársak egészségi állapotáról is gondoskodjanak.

 

Szakemberek szerint a munkahelyi stresszforrások azonosításához, a megoldások megtalálásához az úgynevezett szupervíziós módszert érdemes alkalmazni. Tapasztalatok szerint ez a módszer érdemben tud javítani a dolgozók egészségi állapotán, életminőségén, s ezen keresztül akár a vállalkozás működését, hatékonyságát is pozitívan befolyásolhatja.

Különös jelentősége lehet ennek az építőiparban működő cégek világában, ahol – mint korábbi felmérésünkből kiderült – súlyos egészségi problémákkal fenyegető, állandósult stresszben él nagyon sok szakember. (Az eredményekről részletesen beszámoló korábbi cikkünk ide kattintva olvasható.)

Hogyan működik ez a gyakorlatban? Ha Ön cégvezetőként vagy HR-vezetőként fontosnak tartja, hogy a munkatársak egészségi állapotáról, megfelelő életminőségéről gondoskodjon, akkor ehhez most felajánljuk szakértő partnereink segítségét. A workshopon a résztvevők közvetlenül, saját élményen keresztül tapasztalhatják meg a szupervíziós módszertan lényegét. Szakértőink valóban interaktív programot terveznek, ezért a résztvevők létszáma legfeljebb 14 fő lehet.

A félnapos program díja 30 ezer Ft + áfa, amelyet azonban nem kell kifizetnie annak, aki április 10-ig jelentkezik és részt is vesz a programon. Azonban a helyek korlátozottsága miatt azoknak, akik a jelentkezésük ellenére nem jelennek meg, sajnos kénytelenek lesznek kiszámlázni a részvételi díjat.

Időpont: 2017. április 26. 9.00-tól 12:00-ig
Helyszín: Budapest, I. kerület (a jelentkezőket tájékoztatjuk a pontos helyszínről)

Ha érdekli Önt ez a lehetőség, kérjük, jelezze nekünk az alábbi linkre kattintva! Ez esetben elküldjük Önnek a jelentkezési lapot a workshopra.

 

hírlevél-feliratkozás

épjog