2019. mjus 13.

Szálcement növénytárolók és kültéri bútorok

Szálcement növénytárolók és kültéri bútorok

A Swisspearl által gyártott bel- és kültéri növénytartók és bútorok teljesen új dimenzióját adják környezetünknek. Neves formatervezõk (többek között Willy Guhl, Rainer Mutsch, Michael Charlot) a Swisspearl alapanyagából, a szálcementbõl olyan exkluzív tárgyakat hoztak létre, amelyek esztétikát, rendkívüli formát, tartósságot és funkciót nyújtanak lenyûgözõ harmóniában.

Kerttervezés teljes virágzással

Az életterek minõségi kialakítása már nem csak az épületek külsõ és belsõ dizájnjára korlátozódik. A szép, funkcionális és idõjárásálló környezet középpontjába egyre inkább a kert és a terasz tervezése kerül. A Swisspearl a szálcement növénytárolók széles választékát kínálja, amelyek az esztétikát és a gyakorlati funkciót különbözõ módon ötvözik. A minõség mellett a Swisspearl ötéves fagygaranciát nyújt termékeire.

Szálcement növénytárolók és kültéri bútorok

 

Új mûvészeti formák a lakóterekben

A szálcement mint alapanyag képes volt megõrizni mágikus vonzerejét több mint fél évszázadon keresztül. A szinte végtelen kialakítási lehetõség, a kiemelkedõ terméktulajdonságok fiatalos, kreatív tervezést tesznek lehetõvé éppúgy, ahogy szolgálják a funkcionalitásra törekvõ belsõépítészetet.

A Swisspearl az igazán egyedi formatervezési minták széles spektrumát és tökéletesen formázott kültéri bútorrendszert, valamint kiegészítõket (fekvõbútorok, asztalok, lámpák stb.) kínál a vásárlók számára.

hrlevl-feliratkozs

épjog