2019. május 13.

Szálcement növénytárolók és kültéri bútorok

Szálcement növénytárolók és kültéri bútorok

A Swisspearl által gyártott bel- és kültéri növénytartók és bútorok teljesen új dimenzióját adják környezetünknek. Neves formatervezők (többek között Willy Guhl, Rainer Mutsch, Michael Charlot) a Swisspearl alapanyagából, a szálcementből olyan exkluzív tárgyakat hoztak létre, amelyek esztétikát, rendkívüli formát, tartósságot és funkciót nyújtanak lenyűgöző harmóniában.

Kerttervezés teljes virágzással

Az életterek minőségi kialakítása már nem csak az épületek külső és belső dizájnjára korlátozódik. A szép, funkcionális és időjárásálló környezet középpontjába egyre inkább a kert és a terasz tervezése kerül. A Swisspearl a szálcement növénytárolók széles választékát kínálja, amelyek az esztétikát és a gyakorlati funkciót különböző módon ötvözik. A minőség mellett a Swisspearl ötéves fagygaranciát nyújt termékeire.

Szálcement növénytárolók és kültéri bútorok

 

Új művészeti formák a lakóterekben

A szálcement mint alapanyag képes volt megőrizni mágikus vonzerejét több mint fél évszázadon keresztül. A szinte végtelen kialakítási lehetőség, a kiemelkedő terméktulajdonságok fiatalos, kreatív tervezést tesznek lehetővé éppúgy, ahogy szolgálják a funkcionalitásra törekvő belsőépítészetet.

A Swisspearl az igazán egyedi formatervezési minták széles spektrumát és tökéletesen formázott kültéri bútorrendszert, valamint kiegészítőket (fekvőbútorok, asztalok, lámpák stb.) kínál a vásárlók számára.

hírlevél-feliratkozás

Építési jog

A CSOK Plusz rendelet részletei

Kérdések és válaszok a közbeszerzési szaktanácsadók névjegyzékét érintő változásokról

A Közbeszerzési Hatóság online tájékoztatót tart a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadókat érintő válozásokról

2023. november 8. napján hatályba lépett az állami építési beruházások rendjéről szóló 2023. évi LXIX. törvény

Elérhető az új e-tanúsítás: az Épületenergetikai Tanúsítványok Országos Nyilvántartása

épjog