2012. február 12.

Tartály a tartályban

Tartály a tartályban

Veszélyes folyadékok és olvadékok (földalatti üzemanyag, fűtőolaj és veszélyes vegyi anyag stb.) tárolására alkalmas tartályok biztonságossá tételére szolgál a belső fóliatartállyal történő duplafalúsításuk. A helyszínen gyorsan és olcsón kivitelezhető technológia szabványtól eltérő kivitelű tartályokra is alkalmazható.

A tárolótartályok duplafalúvá alakítása olyan, egyszerűen és gyorsan kivitelezhető eljárás, mely minimalizálja a környezetszennyezés kockázatát, megfelel a vonatkozó rendeletek és az MSZ 13 403 Kőolaj és kőolajtermékek tartályainak vízvédelmi követelményei ágazati szabvány előírásainak, illetve rendelkezik a hatóságok engedélyével is.

 

Tartály a tartályban

 

Tartály a tartályban

 

A duplafalúsításra a tartály állapotától, geometriájától és a tárolt anyag fajtájától függően több műszaki megoldás is választható. Az átalakítási munkák a búvónyíláson keresztül történnek, így nincs szükség sok kellemetlenséggel járó földmunkára. Lapos fenekű tartályok duplafalúsítása speciális távtartó réteg alkalmazásával történik. A felhasznált EP bevonatok nagy kémiai ellenállósággal rendelkeznek, a fokozott biztonságról vákuumos szivárgásfigyelő gondoskodik.

 

Tartály a tartályban

 

hírlevél-feliratkozás

épjog