2021. augusztus 03.

Új burkolatragasztó a mindennapi munkához

Új burkolatragasztó a mindennapi munkához

Szerencsére a mindennapi munka során nem csak nehezen teljesíthető burkolási feladatokkal, extrém lapméretekkel, „különlegesen” rossz aljzatokkal találkozunk, amikor valamilyen csodaragasztóra van szükség. Általában a hétköznapokra azok a feladatok jellemzőek, ahol egy megbízható és jó árú termékekkel lehet dolgozni. Egy termékkel, aminek a legfontosabb tulajdonsága „csak” az, hogy tudja, amit egy normál ragasztónak tudnia kell… de azt jól! Idén egy ilyen ragasztóval, az Adesilex P7 Extrával bővítette a Mapei a termékkínálatát.

Tisztában vagyunk vele, hogy ma a csúcsra járatott építőiparban a burkolóknak és megrendelőknek is az egyik legfontosabb szempontja, hogy később ne legyen gond a burkolattal, ne kelljen visszamenni javítani. És azzal is tisztában vagyunk, hogy vannak olyan feladatok, ahova a burkolók olcsóbb terméket használnak pusztán azért, mert például egy beltéri fal kisebb méretű lappal történő burkolásához egy olcsóbb flexibilis ragasztó is elég. Így ehhez a két piaci igényhez igazítottuk ennek a terméknek a fejlesztését.

Új burkolatragasztó a mindennapi munkához

Célul tűztük ki, hogy olyan ragasztót hozzunk létre, aminek jó ára mellett kiváló bedolgozhatósági tulajdonságai vannak, és a végteljesítménye stabilan hozza a szabványos követelményeket. Az Adesilex P7 Extra ragasztó ilyen lett. A régi és jól ismert Adesilex P7-et fejlesztettük tovább. Megnöveltük a nyitott idejét, ezért később bőrösödik ki, így biztonságosabban lehet vele dolgozni még nagy melegben is. Javítottunk a bedolgozhatósági tulajdonságain, krémes állagú, a lapok hátoldalát könnyen és jól nedvesítő ragasztót kaptunk. A végeredmény egy flexibilis, C2TE besorolású, burkolóbarát termék lett. Használata könnyű és a felhasználó biztos lehet benne, hogy a Mapei által ajánlott alkalmazásoknál nem lesz garanciális problémája. Nem kell bizonytalan minőségű termékeket használnia, mert az Adesilex P7 Extra állandó és magas műszaki tulajdonságait a Mapei név garantálja.

Új burkolatragasztó a mindennapi munkához Új burkolatragasztó a mindennapi munkához

Ha szakemberként, tervezőként elvárás, hogy frissen tartsa a tudását, hogy mindig a legjobbat nyújtsa a megrendelőnek vagy ismerni szeretné az újdonságokat, szakmai tanácsokat, akkor iratkozzon fel a Mapei heti hírlevelére, hogy rendszeresen információkkal, újdonságokkal, tanácsokkal gazdagodjon!

Termákajánló innen letölthető >>

(x)

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

epitkezesinfo