2018. augusztus 06.

Üregkamrás polikarbonát panelrendszer épülethomlokzatokhoz

Üregkamrás polikarbonát panelrendszer épülethomlokzatokhoz

A Danpatherm egységesített modulokból felépülő, könnyen és gyorsan beépíthető, kiváló hőszigetelésű és jó fényáteresztésű polikarbonát homlokzatburkolati rendszer. Az egyedi kialakításokra lehetőséget nyújtó, gyártósoron előállított elemekből álló függönyfalrendszer nagy fesztávolságok áthidalására alkalmas.

A polikarbonát héjak közé helyezett fényáteresztő hőszigeteléssel a Danpatherm K12 rendszer 0,52 W/m2K, a Danpatherm K7 pedig 0,72 W/m2K U értéket kínál. A Danpatherm szélterhekkel szembeni ellenálló képessége kimagasló, és köztes megosztás nélkül is képes 3 méteres fesztávolság áthidalására, jelentősen csökkentve ezzel a másodlagos acélszerkezeti igényt.

Üregkamrás polikarbonát panelrendszer épülethomlokzatokhoz

Az integrált LED világítási rendszerrel szállított panelekből készülő építményekben napközben élvezhetők a természetes fény előnyei, éjszakára pedig akár különféle színekben pompázó, ragyogó „világító dobozzá” is átalakulhat az épület.

Üregkamrás polikarbonát panelrendszer épülethomlokzatokhoz Üregkamrás polikarbonát panelrendszer épülethomlokzatokhoz

A polikarbonát héjak Softlite bevonata jelentősen csökkenti a kamrafalak fénytörése miatt jelentkező zavaró ragyogást, és kellemes, szórt fényt enged a mögöttes helyiségekbe. A Danpatherm elemek a Softlite mellett más, a Danpal kínálatából elérhető bevonattal is rendelhetők.

 

A rendszer főbb előnyei:

  • kivételes hőszigetelő képesség;
  • gyárban előszerelt elemek;
  • gyors és egyszerű beépíthetőség;
  • tiszta megjelenés – nincsenek látható alumínium toldóelemek;
  • választható mértékű fényáteresztés;
  • kiemelkedő szélteher ellenállás.

A Danpatherm rendszer gyors és egyszerű beépíthetősége csökkenti a kivitelezés élőmunkaigényét, illetve a kivitelezési időt. Kialakításuknak köszönhetően a panelek rétegei közé nem jut be a pára és a szennyeződés. Szükség esetén a külső héjalóelemek anélkül eltávolíthatók a szerkezetről, hogy ez az épület integritását megbontaná.

Üregkamrás polikarbonát panelrendszer épülethomlokzatokhoz

hírlevél-feliratkozás

épjog