2018. február 08.

Vezérelhető fényerőszabályzó nagyobb létesítményekhez

Vezérelhető fényerőszabályzó nagyobb létesítményekhez

A DIM-6 vezérelhető dimmer jó megoldást nyújt elsősorban nagyobb, kereskedelmi célú létesítményekhez, ahol nagyszámú fényforrás szabályzására van szükség. Alkalmazható bevásárlóközpontokban, mozikban, irodákban, éttermekben vagy gyárcsarnokokban stb.

A DIM-6 kimeneti teljesítménye 2.000 VA, de DIM-6-3M-P teljesítménybővítő modul használatával akár 10.000 VA-ig is bővíthető. Az egység R, L, C, illetve szabályozható LED fényforrások szabályzására vagy kapcsolására alkalmas.

A nagy terhelés miatt a fényerőszabályzó egység jelentős hőt termel, ami hátrányosan befolyásolhatná a készülék működését. Ezért az eszközben ventilátor is található, ami hatékonyan elvezeti a felesleges hőt a készülékből, ezzel növelve annak általános stabilitását és élettartamát.

A dimmer többféle módon vezérelhető. Közvetlenül a készülék előlapján található nyomógombokkal, külső potenciométerrel, iNELS épületautomatizálási rendszerrel vagy analóg feszültségjellel 0-10 V (1-10 V) – például a vezeték nélküli RFDAC-71B analóg kimenettel, ami RF Key hordozható vezérlővel vagy okostelefonnal stb. vezérelhető.

A DIN sínre szerelhető fényerőszabályzó egység 6 modul széles kivitelben készül.

hírlevél-feliratkozás

épjog