2009. október 19.

Nagy fesztávú álmennyezeti rendszerek főtartója

Nagy fesztávú álmennyezeti rendszerek főtartója

Az Armstrong új univerzális álmennyezeti főtartót fejlesztett ki: az egyedülálló, dupla merevítésű, 62 mm magasságú Prelude Sixty főtartó kevesebb függesztési pontot igényel, jelentősen felgyorsítva és leegyszerűsítve ezzel az álmennyezet-szereléseket.

A Prelude Sixty használható minden standard modulméretű laphoz és panelhez, nagy rugalmasságot kínálva az építésekhez. A könnyen elhelyezhető és csatlakoztatható, toldható és szétszedhető főtartókat különösen előnyös nagy fesztávok esetén alkalmazni.

A dupla Peakform merevítés révén erős szerkezetű és stabil főtartón univerzális csatlakozónyílások találhatók, melyek szerelhetővé teszik a Prelude 24 TLX & XL2 keresztsínekkel. A SuperLock kliprendszerrel az univerzális főtartóhoz a standard Prelude 24 Peakform is toldható, a toldások pedig az esetleges átépítésekkor utólagosan szétbonthatók, illetve újraépíthetők.

Az erősebb és stabilabb keresztmetszet, a 62 mm-es szelvénymagasság, illetve a fokozott csavarodási merevség a nagyobb teherbírás és a szerelés ideje alatti egyszerű kezelhetőség mellett nagyobb függesztési távolságokat is enged, azaz a főtartó kevesebb függesztési pontot igényel. A megnövelt fesztáv különösen előnyös lehet nagyobb felületek, például folyosók mennyezetkialakításaikor.

A dupla merevítés az összeépítést is egyszerűbbé teszi, mert ezáltal a főtartó gyorsabban és könnyebben vágható is. Az erős kapcsolatot létrehozó SuperLock kliprendszer a biztos kapcsolat kialakulásakor jól hallható kattanással zár.

hírlevél-feliratkozás

épjog