2009. október 21.

Exkluzív kertek rusztikus térkövei

Exkluzív kertek rusztikus térkövei

A Semmelrock Bradstone-termékcsaládja a természetes kövekre hasonlító, változatos látvánnyal párosítja a korszerű technológiával készített betonkövek összes előnyét.

A modern térkő- és falazórendszer bőséges fektetési és építési lehetőséget, széles választékú és harmonikus színeket, színátmeneteket kínál. Legyen szó akár kerti útról, nagyvonalúan kivitelezett kertről vagy tágas közterületi felületek létrehozásáról – a Bradstone-program számtalan megoldásra nyújt lehetőséget.

 

Old Town termékcsalád

A történelmi kőlapok természethű utánzatai, az Old Town termékcsalád változatos felületi profiljaival, a színárnyalatok és a különféle kőlapformátumok választékával a természetes és történelmi szépség benyomását nyújtja. Az Old Town termékek kitűnően harmonizálnak a rusztikus házakkal, a modern építészettel, és egyaránt alkalmasak nagy felületű, teraszosított belső udvarok, vagy kisebb, árnyékos pihenőhelyek kialakítására.

Exkluzív kertek rusztikus térköveiExkluzív kertek rusztikus térkövei

• Old Town kerti lapok: sima, természetesen koptatott felületű, szabálytalan élekkel készülő, homoksárga, szürkészöld, porphyr vagy mészkő-fehér színben szállítható termékek. Az egymáshoz harmonikusan illeszkedő elemeknek köszönhetően nagy variálhatóságú kerti lapok teraszok, télikertek, uszodaszegélyek, lépcsők, kerti és ház körüli utak, előterek, árkádok, valamint belső udvarok burkolására alkalmasak.

• Old Town körkövek: az igényes kertek látványelemeinek kihangsúlyozására, ezzel a figyelem a kert kiemelt részére történő irányítására alkalmas körkövek nagyszerűen alkalmazhatók ívelt kerti utak vagy félkör alakú felületek kialakítására is. Az Old Town körkövek a történelmi látványt nagy variálhatósággal és sokfajta fektethetőséggel egyesítik.

• Old Town lépcsőfokok: az Old Town kerti lapokkal és körkövekkel megegyező színben kapható lépcsőfokok szinte valamennyi Old Town választékból készült terasz kiegészítésére alkalmasak. Ezekkel a könnyen kezelhető kövekkel látványos lépcsők építhetők.

• Bradstone Tile-lapok: régmúltbeli olasz települések mediterrán légkörét a kertbe varázsoló lapok finom terrakotta profiljukkal és a föld meleg színárnyalataival teszik a felületeket harmonikussá, meleg hatásúvá.

hírlevél-feliratkozás

épjog