2009. október 21.

Különféle fedésű tetőszerkezetek univerzális tömítőanyaga

Különféle fedésű tetőszerkezetek univerzális tömítőanyaga

Tetőfedések tömítési munkáihoz, illetve egyéb alkalmazásokra (például bitumen és aszfaltfelületek tömítéseire) használható a műanyag, bitumenes-kaucsuk Tytan Tetőtömítő.

A bitumenes lemezhez, cseréphez, hullám- és bádoglemezhez, illetve egyéb anyagokhoz egyaránt kiválóan tapadó, műanyag fugát képező termék használható tömítésekre, javításokra, fugák védelmére, a tetőfelületen keletkezett repedések és szakadások eltüntetésére. A tömítőanyag hatékony és tartós védelmet nyújt: az időjárás szélsőséges hatásai nem károsítják, a hőmérséklet-ingadozásoknak (-50-től +90°C-ig) és az UV sugárzásnak kiemelkedően ellenáll. A használatrakész állapotban, fekete színben kapható tetőtömítő alkalmazása nagyon egyszerű.

A Tytan Tetőtömítő felhasználható:

• a tetőszerkezeteken jelentkező szivárgások tömítésére;

• tetőfedőanyagok közötti fugák tömítésére;

• zárólemez tömítésére (esővízcsatorna alatti sávok, tűzfalak, tetőgerinc, kémény és szellőzőcső védelmére, tűzfal és lemezelt tetővég kötési munkálataihoz, tetőablakok védelmére stb.);

• esőcsatorna, tetővápa és esővízcsövek kötéseinek tömítésére;

• vájatok és érintkezések kitöltésére falszigetelések készítésekor (például az alap és a fal, vagy a pince és a fal közötti kötésekhez);

• érintkezési felületek kitöltésére (például alagsori fal és betonréteg közötti, vagy az épület körüli rések kitöltéseire).

 

hírlevél-feliratkozás

épjog