2009. október 21.

Sokoldalú homlokzati hőszigetelő rendszerek

Sokoldalú homlokzati hőszigetelő rendszerek

A Sto homlokzati hőszigetelő rendszerei bármilyen egyedi igényt is ki tudnak elégíteni, ezenkívül döntő előnyöket kínálnak az időjárásállóság, a hővédelem, a tűzvédelem és a hangszigetelés területén.

A rendkívül tartós és műszakilag teljesen megbízható rendszerek számos éghajlaton, minden aljzathoz és minden igényhez alkalmazható megoldásokat kínálnak. A rendszereket alkotó termékek épületfizikai tulajdonságai is éppoly meggyőzőek, mint amennyire egyszerű velük a kivitelezés és változatos a felületi kialakítás.

Sokoldalú homlokzati hőszigetelő rendszerek

A rendszerválasztékban megtalálható a repedésmentes és ütésálló, polisztirol keményhab alapú StoTherm Classic, a környezetbarát StoTherm Cell, a kőzetgyapotos StoTherm Mineral és a hézagmentes, szerelt, szellőztetett StoVentec Fassade (melynek hordozólemeze újrahasznosított üvegből készül). A környezetbarát termékek alkalmazása ma már nem jelenti azt, hogy le kell mondani a műszaki megbízhatóságról. A faépítményekhez készült, környezetbarát, fagyapot StoTherm Wood szigetelőlemez megbízhatóan időjárásálló, jó szigetelő tulajdonságokkal és megfelelő stabilitással rendelkezik.

Sokoldalú homlokzati hőszigetelő rendszerek

A hőszigetelt homlokzatok ma már látvány tekintetében sem maradnak el a szigeteletlen falak mögött. A homlokzati díszítőelemek és bevonatok sokasága fontos szerepet kap egy olyan időszakban, mikor ismét nagy hangsúlyt fektetnek az egyedi megjelenésre. Mindegyik Sto homlokzati hőszigetelő rendszer sokféle módon kombinálható a kreatív, változatos homlokzatképzésekre lehetőséget nyújtó Sto termékekkel. Legyen szó modern, klasszikus vagy műemlék épületről, a szigetelt felületek minden esetben markáns egyéni karaktert kaphatnak, akár természetes kövekkel, égetett kerámiacsempével, klinkertéglával, fával, üveggel vagy rusztikus elemekkel vannak díszítve.

A robusztus StoDeco díszítőelemek merész vagy visszafogott homlokzatok kialakítására egyaránt lehetőséget nyújtanak. Alkalmazásukkal a sérült, régi épületek homlokzatai visszanyerik eredeti formájukat, a modernek pedig egyedi külsővel ruházhatók fel. A minősített profilok úgy néznek ki, mintha eredeti strukatúrfelületek lennének, ezért műemlék épületeknél is felhasználhatók. A StoVerotec rendszer fugázott homlokzatai is egyre nagyobb teret nyernek, ugyanúgy, mint az üvegből és természetes kövekből készült homlokzatok. Eddig elképzelhetetlen volt energetikailag megfelelő hőszigetelő rendszereket üvegfelületekkel vagy természetes kövekkel kombinálni – a kompatibilis Sto termékeknek köszönhetően ma már ez problémamentesen kivitelezhető.

 

hírlevél-feliratkozás

épjog