2010. február 04.

Üvegszövet burkolat – akár csempe helyett is

Üvegszövet burkolat – akár csempe helyett is

A Tassoglas üvegszövet nemcsak tartóssá és repedésmentessé teszi a felületet, hanem számtalan lehetőséget kínál a falak kialakítására. A változatosan színezhető, könnyen átfesthető, különféle mintákkal kapható termék még az egyenetlen falfelületeket is képes mutatóssá tenni.

Szinte bármilyen épületben, kórházakban, szállodákban és irodákban, egyszerű szobák falainak burkolásától egészen elegáns kiállítótermek falainak burkolásáig alkalmazható a Tassoglas Natural üvegszövet. A falrepedéseket, anyagcsatlakozásokat és illesztéseket eltüntető termék nagy mechanikai szilárdsága miatt könnyűszerkezetes építőlemezek burkolataként is alkalmazható. A Tassoglas üvegszövet tűzgátló hatású, nyolcszor-tízszer átfesthető, mosható, fertőtleníthető, ráadásul a fal lélegzik alatta. Speciális ragasztó és festék alkalmazásával vizeshelyiségekben csempe helyettesítésére is használható, védelmet nyújtva a falazatnak a vízzel, nedvességgel, ezáltal a penészedéssel szemben.

Széles körűen alkalmazható üvegszövet-burkolatSzéles körűen alkalmazható üvegszövet-burkolat

A 97 százalék üveggyapotot tartalmazó Tassoglas Natural üvegszövet burkolat felragasztása egyszerű. A bármilyen szívóképes, tiszta, sima, erős és stabil alapfelületre történő felvitele hagyományos tapétázó- és festőszerszámokat igényel. A késsel és ollóval méretre vágott üvegszövetet a falfelületre hordott ragasztóba kell nyomkodni (a ragasztót általában az üvegszövet szélességében kell a falfelületre hordani). A szövet könnyen illeszthető és simítható, száradás után pedig egyszerűen festhető. Megfelelő ragasztóval és festékkel kültéri felületekre is használható.

 

sajátjaink

sajátjaink

hírlevél-feliratkozás