2009. október 21.

Kiselemes tetőfedőrendszerek hengerelt horganyból

Kiselemes tetőfedőrendszerek hengerelt horganyból

A VM Zinc hengerelt horganyból készülő Adeka kis, előregyártott, pikkelyformájú elemekből álló szabadalmaztatott tetőfedőrendszer. A markánsan esztétikus megjelenésű rendszer előnyösen alkalmazható a modern építészetben és a karakteres épületek felújításánál egyaránt.

A VM Zinc márkanév kiváló minőségű horganyt takar – a réz és a titán hozzáadása előtt a VM Zinc hengerelt horgany 99,995 százalékos tisztaságú anyag. Az építőiparban felhasznált hengerelt horgany termékek a horgany felületén képződő önvédőrétegnek köszönhetően hosszú élettartamúak (vízzel, légköri oxigénnel és széndioxiddal történő érintkezés következtében védő patinaréteg képződik a hengerelt horgany felületén).

A markánsan esztétikus megjelenésű, kis, előregyártott, pikkelyformájú elemekből álló Adeka tetőfedőrendszer előnyösen alkalmazható a modern építészetben és a karakteres épületek felújításánál egyaránt. A minimum 25 százalékos hajlásszögű hidegtetőkhöz használható Adeka elemeket a kiegészítő termékek széles választéka teszi teljessé. A tetőfedőrendszer kivitelezése egyszerű: az elemeken található három csavarozási hely, valamint az illesztési pontok megjelölése gyors összeillesztést tesz lehetővé. A négyzetméterenként 9,4 darab elemet igénylő fedés Quartz, illetve Anthra felületekkel kapható. (A Quartz-Zinc előpatinázott, galambszürke horgany, melynek alkalmazása különösen előnyös felújításokkor, mivel a régebben beépített horgannyal homogén felületet mutat. Az egészen sötétszürke, előpatinázott Anthra-Zinc horgany jól harmonizál a palával, így kitűnően alkalmazhatók együtt.)

Kiselemes tetőfedőrendszerek hengerelt horganyból

Az előregyártott elemekből álló szabadalmaztatott kiselemes Dexter rendszer esztétikus megjelenésének köszönhetően harmonikusan illeszkedik a környezetbe. Beépítése egyszerű, speciális szerszámokat, gépeket nem igényel (1 négyzetméter tető fedéséhez 3 darab Dexter elem szükséges). A Dexter minimum 15 százalékos hajlásszögű hidegtetőkhöz (szélsőséges időjárási viszonyoknak kitett helyeken 20 százalékos hajlásszögű tetőkhöz) alkalmazható, és különösen alkalmas kisebb lakóépületek, családi és társasházak tetőfedésére. A rendszert az előregyártott kiegészítő termékek széles választéka teszi teljessé. A gyártó 30 év garanciát vállal a horgany korróziója által okozott lemezlyukadás ellen.

Kiselemes tetőfedőrendszerek hengerelt horganyból

 

hírlevél-feliratkozás

épjog