2009. december 07.

Ingyenes és kedvezményes képzések a munkanélküli tervezők számára

Ingyenes és kedvezményes képzések a munkanélküli tervezők számára

Az Autodesk új programot indított, mely elsősorban azoknak a gazdasági válság miatt nehéz helyzetbe került mérnököknek, építészeknek és tervezőknek nyújthat nagy segítséget, akik szakértelmük bővítésével próbálnak elhelyezkedési lehetőségeiken javítani.

Az Autodesk Assistance Program tervezői szoftvereszközöket, oktatást és háttéranyag-forrásokat kínál a szakembereknek, akik így szerezhetnek nagyobb jártasságot a 3D tervezői technológiák alkalmazásában.

Az Autodesk a gazdasági kihívások hatására és a munkanélküli építészek, tervezők, mérnökök szakértelemének és versenyképességének szinten tartására, fejlesztésére kínál megoldást a 2010. március 31-ig tartó program keretében elérhető eszközökkel és szolgáltatásokkal. A program ingyenes hallgatói szoftverlicenceket biztosít a részvételre jogosult szakembereknek, akik ezáltal megismerhetik a legújabb termékkiadásokat, tudásukat pedig ingyenes online és kedvezményes oktatótermi képzéseken mélyíthetik el. Az új ismeretekről minősítést is szerezhetnek a tervezők. Az építészet, a műszaki tudományok, a tervezés vagy a gépipar területén dolgozók a www.autodesk.co.uk/assistance weboldalon regisztrálhatnak a programra, ahol a „Képzés” oldalon megtalálják a legközelebbi hivatalos oktató- és vizsgaközpontok elérhetőségét is.

 

„A gazdasági válság szinte az összes iparágat érinti, de vannak, amelyeket különösen nehéz helyzetbe hozott, mint például az építőipar vagy a gépgyártás” – mondta David Palas, az Autodesk CHS-régióért felelős értékesítési menedzsere. „Az Autodesk mindig is fontosnak tartotta, hogy támogassa felhasználóit, hogy azok képesek legyenek lépést tartani az új fejlesztésekkel, hatékonyabban végezhessék munkájukat, megtarthassák állásukat” – folytatta David Palas.

 

Az Autodesk Assistance Program alábbi eszközei és forrásai a felhasználók számára a www.autodesk.co.uk/assistance portálon érhetők el:

• Ingyenes szoftverlicenc: 13 hónapig használható hallgatói licenc az AutoCAD, az Autodesk Revit Architecture, az Autodesk Inventor Professional és/vagy az AutoCAD Civil 3D szoftverekhez. A szoftverek kizárólag internetes letöltéssel érhetők el. (Az ingyenes szoftverlicenc felhasználási feltételeiről tájékozódjon a felhasználói licenc megállapodásban, a szoftver letöltését megelőzően.)

• Ingyenes online képzés: az igény szerinti képzés a hét minden napján, napi 24 órában az érdeklődök rendelkezésére áll az interneten.

• Kedvezményes tantermi képzés: Több hivatalos Autodesk oktatóközpont (ATC) ajánl ingyenes vagy rendkívül kedvezményes tantermi képzést a saját oktatási létesítményeiben. Természetesen ez a lehetőség az oktatások ütemezésétől és a tanfolyamok elérhetőségétől függ.

• Minősítés: A minősítésre felkészítő anyagok és vizsgák kedvezményesen érhetők el az Autodesk hivatalos vizsgaközpontjaiban.

• Ingyenes hozzáférés az Autodesk University Online portálhoz: a honlapon több mint 1000 oktatási videó érhető el.

 

Az Autodesk által nyújtott további online oktatási anyagokról az Autodesk University Online (AU Online) és az Autodesk User Group International (AUGI) weboldalakon, illetve az online iparági közösségek weboldalain és az Autodesk YouTube csatornáján tájékozódhat.

 

(x)

hírlevél-feliratkozás

épjog