2010. február 10.

Fókuszált, erős megvilágítás LED-fényforrással

Fókuszált, erős megvilágítás LED-fényforrással

Az innovatív LED-technológiával működő Supersystem multifunkcionális világítási rendszer fókuszált megvilágítást tesz lehetővé nagy távolságokra is; mindezt – a körülbelül 50 ezer órás élettartamú, kitűnő hatásfokú LED-eknek köszönhetően – energiatakarékosan.

A Supersymetrics formaterv alapján készült Supersystem világítási rendszer kompakt és letisztult formája révén harmonikusan illeszthető a különféle belsőépítészeti kialakításokhoz. A különböző fényvető és „falmosó” változatokat tartalmazó rendszer akár indirekt megvilágításba is integrálható, ezáltal a Supersystem igényes világítási feladatok esetén is teljes megoldást nyújt.

Fókuszált, erős megvilágítás LED-fényforrással

 

A kisméretű, energiatakarékos Superspot LED nagyobb belmagasságok mellett is alkalmas kiemelő megvilágításra: a spot – fényvetőként csupán 2,6 Watt fogyasztással – öt-hét méter távolságban lévő tárgyak részletgazdag kiemelésére is alkalmas. A LED fénye – UV- és IR-sugárzásmentessége révén – kímélő megvilágítást teremt, a speciális reflektortechnika pedig túlvilágítás nélküli, egyenletes világítást eredményez.

A rendszerhez háromféle (mennyezeti, álmennyezeti vagy függeszthető) áramvezető sín áll rendelkezésre, melyekre a fényvetők az előtétekkel együtt szerszám nélkül felpattinthatók. A szabványos rendszer 1-es és 3-as spottal, valamint integrált előtéttel, illetve háromféle sugárzási szöggel kapható, a spotok 360°-ban elforgathatók és dönthetők. A LED színhőmérséklete 3000 K és 4100 K között választható meg.

Fókuszált, erős megvilágítás LED-fényforrássalFókuszált, erős megvilágítás LED-fényforrással

A sík felületek megvilágításához háromféle méretben készülő, melegfehér vagy semleges fehér fényű T16-os fénycsövekkel szerelt falvilágító modul áll rendelkezésre. Függesztett áramvezető sínek alkalmazásakor lehetőség van a falmosó indirekt megvilágításba történő integrálására.

Fókuszált, erős megvilágítás LED-fényforrássalFókuszált, erős megvilágítás LED-fényforrással

 

 

Háromfázisú áramvezető sínek alkalmazásával a rendszer hagyományos sínes lámpatestekkel és vészvilágítási modulokkal is összeépíthető, így egységes formaterv szerint valósíthatók meg a komplex világítási megoldások. Múzeumok, galériák és kiállítótermek számára különösen ajánlható a Supersystem világítási rendszer, mivel a műtárgyak, szobrok stb. részletgazdag, kifinomult megvilágítása maximális műélvezetet enged.

A kimagasló világítási komfort mellett a Supersystem rendszer gazdaságos is: az áramvezető sínek és a lámpatestházak újrahasznosított alumíniumból készülnek, ami kifejezetten költséghatékony előállítást tesz lehetővé.

hírlevél-feliratkozás

épjog