2011. szeptember 13.

Pályázat fenntartható építészeti és mérnöki megoldásokra

Pályázat fenntartható építészeti és mérnöki megoldásokra

A 2007 és 2010 évi nagy sikerre tekintettel a Zumtobel Csoport meghirdeti a Zumtobel Group Award 2012 díjat. A díjat azzal a céllal alapították, hogy támogassa a fenntartható építészeti és mérnöki megoldásokat, melyek úttörő módon hozzájárulnak a jövő életminőségének javításához.

A szervezők építészirodák, mérnökirodák, egyetemek, civil és magán kezdeményezések pályázatait várják 2011. szeptember 15 és december 1 között.

 

A díj két kategóriában nyerhető el:

1. Épített környezet – a 80 ezer euró díjazású kategóriára minden olyan építészeti vagy várostervezési projekt pályázhat, amely az utóbbi két évben valósult meg.

2. Kutatás és kezdeményezés – olyan kutatási projekteket vagy szociális kezdeményezéseket céloz meg, melyeken bátorítják a feltörekvő kutatókat, építészeket, tervezőket, hogy új megközelítéseket próbáljanak ki fenntarthatósági és emberi szempontból az épített környezet kialakítása során. Ennek díjazása 60 ezer euró.

A részletes pályázati kiírás a www.zumtobel-group-award.com/download/Tender_Award2012.pdf honlapon található, a pályázatokat a www.zumtobel-group-award.com honlapon lehet benyújtani 2011. szeptember 15. és december 1. között.

 

sajátjaink

sajátjaink

hírlevél-feliratkozás