2010. július 05.

Harmonikafalakkal nyitható homlokzatok

Harmonikafalakkal nyitható homlokzatok

A homlokzatok kialakítására is alkalmas harmonika üvegfalak exkluzív megoldásai a térhatárolásnak. A nagyméretű, akár 14 méter szélességű SL harmonikafalak homlokzatrészek teljes kinyitására alkalmas hőszigetelt szerkezetek, melyek egyik különlegessége, hogy süllyesztett küszöbbel készülő kivitelben is rendelhetők.

A Solarlux Streamline (SL) harmonikafalai télikertek, üzletportálok, medence- és uszodafedések, lakóépületek homlokzatainak kialakítására alkalmas szerkezetek. Az alsó vezetésű SL 80 harmonikafal befelé vagy kifelé, jobbra és/vagy balra nyíló kivitelben kapható. A szerkezet egyszerűen és könnyedén nyitható és csukható, az üvegfal halk és precíz járásáról rozsdamentes futómű és futósín gondoskodik.

 

Nyitható homlokzatok harmonikafalakkal

 

A harmonikafal átláthatóságot alig zavaró keretei és szárnyprofiljai keskenységük dacára nagy stabilitást nyújtanak. A négykamrás profilokkal és 2x4 mm-es floatüveggel készülő fal hőátbocsátási tényezője 1,6 W/m2K. A szárnyakat speciális, 24 mm tolómagasságú, rejtett reteszrendszer rögzíti az alsó és felső profilkerethez. A szélálló és betörésbiztos rögzítést adó retesz egy kézzel működtethető.

 

Nyitható homlokzatok harmonikafalakkal

 

Az esetleges építési hibák ellenére történő pontos beépíthetőség érdekében a harmonikafal magassága és szélessége – csavar segítségével – állítható. A páratlan szárnyszámú falaknál az egyik szárny közlekedőajtóként funkcionál, amit speciális szerkezet rögzít.

Az SL 80 harmonikafalak maximális szárnymérete 1100x2400 mm, illetve 900x3000 mm, a szárnyak súlya legfeljebb 100 kg lehet. A szerkezet teljes szélessége elérheti a 14 métert.

 

Nyitható homlokzatok harmonikafalakkal

Nyitható homlokzatok harmonikafalakkal

 

hírlevél-feliratkozás

épjog