2010. augusztus 28.

Távvezérelhető kapu kétbeállós garázsokhoz

Távvezérelhető kapu kétbeállós garázsokhoz

Ha a család két autót használ, kényelmetlenséget okoz az olyan garázskialakítás, melyben az egymás mögött álló járműveket állandóan cserélgetni kell – ilyenkor célszerű olyan garázst építeni, ahol a két autó egymás mellett állhat, és a széles kapubeállón külön-külön bármikor ki, illetve be tudnak hajtani.

Ezt az igényt ismerte fel a Hörmann, és megalkotta az LPU 40 XXL típusjelű garázskaput és a nagy terhelést bíró SupraMatic HD meghajtást. A kapu kétszeres méretének és a strapabíró meghajtásnak köszönhetően két autó számára nyújt biztonságos, kényelmes és esztétikus megoldást. Az XXL kapu rendelkezik mindazon biztonsági és dizájnelemekkel, mint bármely Hörmann-kapu: például mechanikus feltolásvédelemmel, amely megakadályozza, hogy a kaput kívülről ki lehessen nyitni és áramszünet esetén is hatásos. A SupraMatic HD-t pedig kifejezetten nagy igénybevételhez tervezték, hogy a széles, nehéz kaput is kényelmesen, távvezérléssel lehessen nyitni.

 

Távvezérelhető kapu kétbeállós garázsokhoz

 

Az LPU 40 XXL 6,5 méter széles és 2,2 méter magas kivitelben kapható. Az esztétikus, a ház homlokzatához illeszkedő megjelenést a 200 különböző szín és többféle bordázat teszi lehetővé. Az L-bordás kapu az új Micrograin felülettel is megvásárolható, amely elegáns külsőt kölcsönöz az épületnek. Az M-bordás típus pedig természetes fahatású Decograin felülettel is választható.

 

Kapcsolódó cikkek:

hírlevél-feliratkozás

épjog